Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έχει βρει τα πατήματα της η Λάρυμνα! (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η Προοδευτική Λάρυμνας υποδέχθηκε στο γήπεδό της το Ρεγγίνι.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η Προοδευτική Λάρυμνας υποδέχθηκε στο γήπεδό της το Ρεγγίνι.

Η ομάδα της Προοδευτικής, πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 βάζοντας έτσι ένα ακόμη τρίποντο «στο σακούλι» της ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από την άλλη τώρα, το Ρεγγίνι έχει παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα, τα οποία και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής του στο facebook.

Η διοίκηση του Ρεγγινίου κάνει λόγω για ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά και για ανάρμοστη συμπεριφορά του διαιτητή τόσο προς τους παίκτες όσο και προς τον πάγκο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Για την Πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α κατηγορίας του πρωταθλήματος Φθιώτιδας η ομάδα μας αντιμετώπισε σήμερα στην Λάρυμνα την ομώνυμη ομάδα και ηττήθηκε με σκορ 2-0. Η ομάδα μας έπαιξε και πάλι ωραίο ποδόσφαιρο αλλά έπεσε πάνω σε έναν απαραδεκτο διαιτητή, που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Λάρυμνας, με ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 32 (εκτέλεση Δάρρας). Το 2-0 έκανε ο Νίκας στο 69. Ο διαιτητής εριστικός, προκλητικός, υβριστής προς παίκτες, προπονητή και παράγοντες της ομάδας μας και μη γνώστης των κανονισμών (4 αλλαγές τής αντίπαλης ομάδας σε 4 διακοπές). Ευχαριστούμε την ομάδα της Λάρυμνας για την φιλοξενία. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση της Διοίκησης του Σ. Α. Μ. Ε.

Το ματς:

Στα αγωνιστικά τώρα η Λάρυμνα βρήκε τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Ρεγγινίου με κερδισένο πέναλτι, το οποίο ανέλαβε ο έμπειρος και αρχηγός της Προοδευτικής, ο Δάρρας ο οποίος δεν αστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-0.

Το 2-0 ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και εννέα λεπτά από την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Σκόρερ ήταν ο Νίκας ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων και επί της ουσίας «κλείδωσε» τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Προοδευτική Λάρυμνας (Σαλαπάτας Δ.): Κατσιμήτρος, Παναγιώτου, Λαΐτσας (33΄ Thimi), Νικολόπουλος, Κηρολίβανος Κ., Δάρρας, Τσιάμης, Ζιάκας (65΄ Νίκας), Ντέπης, Πέππας (92΄ Σταματάκης), Λούκας (57΄ Prifti).

ΣΑΜΕ το Ρεγγίνι (Γιαννουδάκης Δ.): Καραμανώλης, Χαλλής (53΄ Μπερτάνος Ζ.), Θεοχάρης, Χουλιάρας, Σιώτης, Καλύβας, Τσάνα (71΄ Μαντζώρος), Παπανικολάου, Κωστάκος (23΄ Μπερτάνος Ε.), Γιαννόπουλος, Λουκόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button