Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Βαλβέρδε για μεταγραφές!

Περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ προανήγγειλε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Ο Μάλκομ δεν θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, για αυτό το καλοκαίρι, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε πως η ομάδα θα προχωρήσει και σε άλλες αποκτήσεις ποδοσφαιριστών.

Σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του φιλικού με την Τότεναμ, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ισπανίας ρωτήθηκε για το εφετινό ρόστερ της ομάδας και είπε το εξής: “Σε αυτό το επίπεδο, όλες οι ομάδες μοιάζουν. Υπάρχουν παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό και παίκτες από τη β’ ομάδα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Όσο για το πόσοι παίκτες θα μπορούσαν να φύγουν, αυτό θα το δούμε”.

Στη συνέχεια, ο Βαλβέρδε δήλωσε: “Στο θέμα της απόκτησης παικτών, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πιθανότητα και είναι προφανές ότι στη μεσαία γραμμή χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη (σ.σ. τον Παουλίνιο). Οι παίκτες που έχουν έρθει και αυτοί από τη β’ ομάδα είναι παρόμοιοι. Πιθανότατα, θα κάνουμε και άλλες μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το πιο ανταγωνιστικό ρόστερ, σκεφτόμενοι ότι έχουμε χάσει τον Αντρές Ινιέστα. Θέλουμε παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ μας και θέλουμε παίκτες στη μεσαία γραμμή”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button