Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Πάμε Στοίχημα: Γιουβέντους – Βερόνα Προγνωστικά Αγώνα 25/10/20

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται στο «Αλιάντζ Στέιντιουμ» τη Βερόνα στο στοίχημα αποδόσεις.

Πάμε Στοίχημα: Γιουβέντους – Βερόνα Προγνωστικά Αγώνα 25/10/20

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται στο «Αλιάντζ Στέιντιουμ» τη Βερόνα στο στοίχημα αποδόσεις. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  H Γιουβέντους λογικά θα επιστρέψει στις νίκες εντός συνόρων, περιμένουμε να το κάνει με επαγγελματικό τρόπο απέναντι στη Βερόνα. Επιλογή στο κουπόνι οπαπ το combo 1+Under 3.5 Goal με απόδοση 2.10 στη Novibet.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – Η βαριά φανέλα της έκανε τη διαφορά στο Κίεβο απέναντι στην Ντιναμό στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Με δύο γκολ του Μοράτα στο δεύτερο ημίχρονο (46’, 84’) πήρε το τρίποντο (0-2), λίγες μέρες μετά την γκέλα στο Κροτόνε (1-1), σε ένα ματς στο οποίο έπαιζε με 10 παίκτες από το 60’ λόγω της αποβολής του Κιέζα. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα το μεγάλο εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα. Ηδη πάντως βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν μετά τις εκτός έδρας απώλειες με Ρόμα και Κροτόνε.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Κιέζα (Ε, 1/0, 3/1 Φιορεντίνα), ενώ στο Κίεβο χτύπησε και λείπει ο Κιελίνι (Α, 2/0). Αμφίβολοι λόγω Covid-19 οι Ρονάλντο (Ε, 2/3, 33/31) και ΜακΚένι (Μ, 2/0), αν και ο δεύτερος δείχνει να… προηγείται ως προς την ανάρρωση (το τελευταίο τεστ ήταν αρνητικό, σε αντίθεση με τον Πορτογάλο). Οι Ντε Λιχτ (Α, 29/4) και Σάντρο (Α, 29/1) κάνουν βήματα προόδου ως προς την αποθεραπεία τους, αλλά ο Πίρλο θέλει να τους δώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, ξεκαθάριζε ότι τους περιμένει.

Προηγούμενο ματς:  Επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Ντιναμό Κιέβου. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Μοράτα (46′, 84′).

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Σέζνι – Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντεμιράλ – Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Αρτούρ, Φραμπότα – Κουλουσέφσκι, Μοράτα, Ντιμπάλα

Δείτε επίσης το novibet casino

ΒΕΡΟΝΑ – Ηταν πολύ καλύτερη από την Τζένοα, όμως έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο γκολκίπερ που της στέρησε με τις αποκρούσεις του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, το τρίποντο στο «Μπεντεγκόντι» (0-0). Πολύ θετικό πάντως ότι έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της. Αντίστοιχα όμως έχει βρει δίχτυα μόνο στο ένα, στο νικηφόρο 1-0 επί της Ουντινέζε (0-0 με Ρόμα και Τζένοα, ήττα 1-0 από την Πάρμα).

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι λόγω Covid-19 οι Γκίντερ (Α, 3/0), Μπαράκ (Μ, 3/0) και λόγω τραυματισμού οι Ντάντζι (Μ, 1/0), Νταβίντοβιτς (Α, 1/0), Μανιάνι (Α.), Βελόσο (Μ, 2/0). Λογικά εκτός ο Τσετίν (Α, 3/0) και σίγουρα ο Μπενάσι (Μ.), αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν ανήμερα του ματς, οπότε και προγραμματίστηκε πρωινή προπόνηση. Περισσότερο θα έχει τη μορφή χαλαρώματος, προκειμένου να καταλήξει ο Γιούριτς σε ποιους μπορεί να υπολογίζει. Οι Ταμέζ, Κόλεϊ και Φαβίλι είναι οι επικρατέστεροι για την επίθεση.

Προηγούμενο ματς:  Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Τζένοα.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-2-1): Σιλβέστρι – Τσεκερίνι, Λοβάτο, Άλαν – Φαραόνι, Βιέιρα Ναν, Ίλιτς, Λάζοβιτς – Ταμέζ, Κόλεϊ – Φαβίλι

 

Ενδιαφέρον Προγνωστικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button