Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει για Κρέσπο και Σφιντέρσκι

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει σήμερα την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης με τη Γρανάδα στην Ισπανία.

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει σήμερα την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης με τη Γρανάδα στην Ισπανία.

Μετά το χθεσινό ρεπό, από τη στιγμή που αναβλήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα με τη Γρανάδα στην Ισπανία την Πέμπτη για το Europa League.

Ο Άμπελ Φερέιρα αναμένει με αγωνία να διαπιστώσει την κατάσταση των Άνχελ Σφιντέρσκι και Άνχελ Κρέσπο. Ο Πολωνός φορ είχε προχθές ενοχλήσεις στο γόνατο και σήμερα θα αξιολογηθεί η κατάστασή του, ενώ ο Ισπανός αμυντικός έχει ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό και ήδη ακολούθησε την Παρασκευή μέρος του προγράμματος, με τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή ξεκάθαρα με το μέρος του.

Δεδομένη είναι η απουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος θα χάσει και το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο που ακολουθεί, ενώ φυσικά έχει αποχωρήσει από το ρόστερ ο Λέο Μάτος (που πήγε στη Βάσκο ντα Γκάμα). Όσο για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, που τελικά ανανέωσε, η ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις θα καθυστερήσει καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Πορτογάλος ούτως ή άλλως θα χρειαζόταν κάποιες εβδομάδες για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button