Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Θα ήταν βήμα… πίσω να πάει στην Ατλέτικο ο Σα»

Τον λόγο που δεν θα έπρεπε να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ζοσέ Σα, εξήγησε ο άλλοτε προπονητής του στην Πόρτο.

Το όνομα του Πορτογάλου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού εμπλέκεται διαρκώς σε μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες μέρες. Μπέτις, Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Πόρτο, εσχάτως δε και για την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ακουστεί ο Ζοσέ Σα.

Παρότι οι “ροχιμπλάνκος” είναι σίγουρα το πιο “βαρύ” όνομα από τις ομάδες που έχουν γραφτεί, ο Ντάνιελ Κορέιρα, πρώην προπονητής (τερματοφυλάκων) του Σα στην Πόρτο, θεωρεί ότι αν φύγει από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να πάει κάπου που να παίζει κι αυτό δύσκολα θα συνέβαινε στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο” παρόντος του Όμπλακ.

«Ο Σα θα έφευγε από την ομάδα του μόνο για ένα πρότζεκτ που θα ήταν βασικός. Δεν έχει κανένα νόημα να πάει κάπου που δεν θα παίζει. Από την Πόρτο για αυτό ακριβώς έφυγε. Δεν έβλεπε κανένα νόημα στο να συνεχίσει εκεί. Το να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για αναπληρωματικός θα είναι ένα βήμα πίσω από τον Ολυμπιακό που είναι. Στον Ολυμπιακό μπορεί και συνεχίζει ως βασικός. Επίσης έχει βελτιωθεί πολύ και έχει γίνει ένας σχεδόν πλήρης γκολκίπερ. Ένας τερματοφύλακας με χαρακτηριστικά που μπορούν να τον οδηγήσουν και στην Πρέμιερ», ανέφερε στη “Record”.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button