Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αλλάζει ονομασία ομάδα της Super League 2 – Έντονες αντιδράσεις

Αντιδράσεις έχει φέρει η επιλογή της διοίκησης να αλλάξει όνομα σε ομάδα της Super League 2... #slgr2 #ομάδα #αλλαγή_ονόματος

Αντιδράσεις έχει φέρει η επιλογή της διοίκησης να αλλάξει όνομα σε ομάδα της Super League 2…

Την αλλαγή του ονόματος στην Καλλιθέα, ζήτησε ο Αμερικανός μεγαλομέτοχος της ομάδας, με την πλευρά του ερασιτέχνη να εκφράζει την αντίθεσή της, ενώ αντιδρά και ο Δήμος.

Συγκεκριμένα, το θέμα τέθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο ερασιτέχνης Γ.Σ. Καλλιθέας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Καλλιθέα Βίκτωρ Τσιολέκα ο οποίος συνοδευόταν από τα μέλη του Δ.Σ. Λάμπρο Χώνο και Πέτρο Φιλιππάκο.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ κ. Τσιολέκα, ο οποίος με επιστολή του προς τον ερασιτέχνη επεσήμαινε πως «…έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες ώστε ο Γ.Σ. Καλλιθέα να αλλάξει επίπεδο και να διεκδικήσει όλα όσα του αναλογούν στην αθλητική ζωή της πόλης των Αθηνών…».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ σε άλλο σημείο της επιστολής του ανέφερε ότι «…πρώτο βήμα προς την σύγχρονη εποχή του Γ.Σ. Καλλιθέας θα πρέπει να είναι η τροποποίηση της επωνυμίας του…».

Η ονομασία που προτείνει ο κ. Τσιολέκας στην επιστολή του είναι το «Καλλιθέα – Αθήνα» πλην όμως στη συνάντηση του με τον ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα οι μακέτες που παρουσιάστηκαν είχαν ως logo το “Athens – Kallithea FC”. Τέλος στην επιστολή η ΠΑΕ καλεί, δεν αιτείται, τον ερασιτέχνη να προχωρήσει στη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου προκειμένου να τροποποιηθεί η επωνυμία του ιστορικού συλλόγου της πόλης της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με το «kallitheanea.gr», οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν δια στόματος του προέδρου του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρου Παπαδόπουλου ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα «ΦΩΣ» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν δέχομαι κουβέντα για το όνομα».

Ωστόσο ήδη υπάρχουν έντονες αντιδράσεις τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και τις Δημοτικές Παρατάξεις όπου σύσσωμοι εκφράζουν την αντίθεση τους σε μια τέτοια ενδεχόμενη εξέλιξη.

Χαρακτηριστική είναι η φράση έμπειρου στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και επί σειρά δεκαετιών Δημοτικού Συμβούλου ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά στο «kallitheanea.gr» πως «…δεν θα κάνουμε την ομάδα μας λεωφορειακή γραμμή ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 14».

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις πλέον τρέχουν και με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2022 όπου αναμένεται να πάρουν «σάρκα και οστά» οι όποιες αντιδράσεις στους σχεδιασμούς των επενδυτών της ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα.

πηγή: Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button