Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Την Πέμπτη τα νέα τεστ για τον κορωνοϊό

Σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό θα υποβληθούν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα την Πέμπτη (29/10) εν όψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. #κορωνοϊός #covid19 #Απόλλων_Σμύρνης #SuperLeague1

Σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό θα υποβληθούν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα την Πέμπτη (29/10) εν όψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της 7ης αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό εν συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί για την αναμέτρηση απέναντι στους «ερυθρόλευκους», στις υπηρεσίες των τριών παικτών οι οποίοι προ ημερών βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, εξέλιξη που είχε σαν συνέπεια την αναβολή του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (25/10) απέναντι στην Λαμία.

Αυριο Πέμπτη (29/10), οι παίκτες των «κυανόλευκων» αναμένεται να υποβληθούν σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν το εάν θα γίνει κανονικά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, κάτι το οποίο για να συμβεί θα πρέπει τα τεστ να βγουν «καθαρά».

Διαβάστε επίσης

Back to top button