Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έβαλε δύσκολα στη Λίβερπουλ η Μίντιλαντ

Η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 τη Μίντιλαντ κι έκανε το 2Χ2 αλλά προβλημάτισε με την εικόνα της ενώ έχασε με τραυματισμό και τον Φαμπίνιο

Η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 τη Μίντιλαντ κι έκανε το 2Χ2 αλλά προβλημάτισε με την εικόνα της ενώ έχασε με τραυματισμό και τον Φαμπίνιο

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: 2-0

Γήπεδο: Άνφιλντ

Δύσκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Λίβερπουλ κόντρα στη Μίντιλαντ κι έκανε το 2Χ2 αλλάέχασε με τραυματισμό και τον Φαμπίνιο και ξεμένει από στόπερ. Εκτεταμένο rotation πραγματοποίηση ο Κλοπ, που είδε την ομάδα του να είναι τραγική στο πρώτο μέρος και να απειλείται στο τέλος από τους Δανούς.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Άλισον έσωσε με τα πόδια μετά από σουτ του Ντρέγερ, ενώ στο 14’ ο Άρνολντ σέντραρε από δεξιά αλλά ο Μιναμίνο δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση από κοντά.

Στο 27ο λεπτό ο Χέντερσον βρήκε τον Μιναμίνο, ο οποίος απέφυγε τον Σολτς αλλά πλάσαρε πάνω στον Άντερσεν και στο 38’ ο Άρνολντ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ζότα δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή από κοντά.

Στο 45+1’ ο Άρνολντ έβγαλε φοβερή μπαλιά 40 μέτρων, ο Μιναμίνο πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο.

Οι Άγγλοι πίεσαν στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό οι Άρνολντ και Σακιρί άλλαξαν υπέροχα στα δεξιά, ο Άγγλος μπακ γύρισε για τον Ζότα που από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Στο 64ο λεπτό ο Άλισον πρόλαβε τον Άντερσον, ενώ στο 77’ Παουλίνιο έκανε το γύρισμα για τον Εβάντερ που έβαλε την προβολή και αστόχησε για λίγο.

Μάλιστα στο 85ο λεπτό η κεφαλιά του Φάιφερ πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 88’ ο Φιρμίνο αστόχησε από κοντά και στην κόντρα η Μίντιλαντ άγγιξε το γκολ. Ο Ντρέγερ πάτησε μόνος του περιοχή από δεξιά, προσπάθησε με λόμπα να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Και στο 90ο λεπτό ο Σαλάχ κέρδισε πέναλτι από τομν Παουλίνιο, το εκτέλσε ο ίδιος κι έκανε το 2-0.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Γκόμες, Φαμπίνιο (30’ Ουίλιαμς), Χέντερσον (46’ Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ, Σακιρί, Μιναμίνο (60’ Σαλάχ), Ζότα (81’ Φιρμίνο), Οριγκί (60’ Μανέ)

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Άντερσεν, Παουλίνιο, Σολτς, Σβιατσένκο, Άντεσρον, Ονιεκά, Καγιούστε (81’ Κράεβ), Σίστο (72’ Εβάντερ), Ντρέγερ, Μαμπίμλ (66’ Άντερσον), Κάμπα (81’ Φάιφερ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button