Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ισόπαλοι με τέσσερα γκολ Αταλάντα και Άγιαξ

Η Αταλάντα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Άγιαξ στο πρώτο μέρος κι όμως πήρε την ισοπαλία 2-2 χάρις σε δύο γκολ του Ντουβάν Σαπάτα

Η Αταλάντα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Άγιαξ στο πρώτο μέρος κι όμως πήρε την ισοπαλία 2-2 χάρις σε δύο γκολ του Ντουβάν Σαπάτα

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΑΓΙΑΞ: 2-2

Γήπεδο: GewisStadium

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Αταλάντα κα ΛΑγιαξ, με τον «Αίαντα» να έχει προηγηθεί με 2-0 και τον Σαπάτα να πετυχαίνει δύο γκολ στην επανάληψη και να κρατά όρθια την ομάδα του.

Στο 4ο λεπτό ο Τάντιτς έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ που έφυγε ελάχιστα έξω, όπως και η καρφωτή κεφαλιά του Μαζραουί μετά από κόρνερ στο 10’. Στο 14ο λεπτό ο Ονανά έσωσε μετά από σουτ του γκόμες από τα όρια της περιοχής, ενώ στο 15’ ο Ίλιτσιτς αστόχησε από ιδανικό σημείο.

Στο 27’ μετά από κόρνερ ο Άντονι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σπορτιέλο έσωσε και στο 29’ ο Γκόζενς έκανε χαζό πέναλτι στον Τραορέ και ο Τάντιτς το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Και μάλιστα στο 38’ ο Νέρες έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Σπορτιέλο έχασε την μπάλα και ο Τραορέ με προβολή από δύσκολη γωνία έκανε το 0-2.

Στο 39’ ο Ονανά έσωσε μετά από κεφαλιά του Ντζιμσίτι, ενώ στο 50’ ο Ονανά έσωσε μετά από δυνατό σουτ του Ίλιτσιτς.

Στο 52ο λεπτό μετά από λάθος διώξιμο του Ντζιμσίτι , ο Σχουρς έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Σπορτιέλο έβγαλε με τα πόδια και στο 54’ ο Γκόμες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Σαπάτα με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Και μάλιστα στο 60ο λεπτό, ο Πάσαλιτς πέρασε κάθετα στον Σαπάτα, που πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 2-2.

Η Αταλάντα συνέχισε να πιέζει και στο 64’ το σουτ του Φρόιλερ έφυγε ελάχιστα έξω, ενώ στο 68’ ο Ονανά είπε όχι σε όμορφο πλασέ του Πάσαλιτς και στο 77’ ο Σπορτιέλο έδιωξε σε κόρνερ μετά από συρτό σουτ του Άντονι.

Ο ίδιος έκανε και το σουτ στο 84’ από τ ύψος της περιοχής αλλά ο Σπορτιέλο και πάλι του είπε όχι και στο 89’ ήταν η σειρά του Ονανά να σώσει μετά από σουτ του Μαλινόβσκι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Ρομέρο, Ντζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Γκόζενς, Φρόιλερ, Πάσαλιτς, Ίλιτσιτς (78’ Μουριέλ), Γκόμες (78’ Μαλινόβσκι), Σαπάτα

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Ταλιάφικο, Μπλιντ, Σχουρς, Μαζραουί (56’ Κλάιμεπρ), Γκράβενμπερχ, Κλάασεν, Τάντιτς, Τραορέ, Άντονι (90+4’ Λαμπιάντ), Νέρες (69’ Πρόμες)

Διαβάστε επίσης

Back to top button