Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Ιστορική ημέρα για την Ελλάδα… ιστορική πρεμιέρα για τον Έσπερο Λαμίας!»

Η σημερινή επέτειος του «ΟΧΙ» θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των ανθρώπων της γυναικείας ομάδας του Έσπερου Λαμίας.

Η σημερινή επέτειος του «ΟΧΙ» θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των ανθρώπων της γυναικείας ομάδας του Έσπερου Λαμίας.

Ο λόγος; Σήμερα, η γυναικεία ομάδα του Έσπερου Λαμίας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στην Α2 κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Αντίπαλος των γυναικών του Έσπερου θα είναι ο Φίλιππος Βέροιας και οι ομάδες θα αγωνιστούν στην πόλη της Ημαθίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ

Φίλες και Φίλοι του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, το Γυναικείο Τμήμα μας αγωνίζεται για ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, στο Εθνικό πρωτάθλημα της Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Ξεκινάμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, με την Εκτός Έδρας αναμέτρησή , στην πόλη της Βέροιας, με αντίπαλο την γυναικεία ομάδα του Φιλίππου Βέροιας.

Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους μας, ότι υπάρχει πλήρης απουσία εμπειριών και έλλειψη παραστάσεων της ομάδας μας, από υψηλότερου επιπέδου αγωνιστικών καταστάσεων ,όπως επιτάσσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Βασικός στόχος για την ομάδα μας είναι να χαρούμε την διαδρομή και να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι νέες αθλήτριές μας .

Ελπίζουμε η συμμετοχή μας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών , να δώσει το αθλητικό ερέθισμα στα προσοντούχα κορίτσια της πόλης μας ,ώστε να έρθουν κοντά στο γυναικείο basketball και μαζί να μπορέσουμε να δώσουμε περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Το Δ.Σ. του

ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button