Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Χαμπίμπ: «Ήξερα εδώ και έναν μήνα τη μεταγραφή του Ρονάλντο»

Για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο γνωστός αθλητής του ΜΜΑ, Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, λέγοντας πως γνώριζε την απόφαση του Πορτογάλου εδώ και ένα μήνα. #UFC #MMA #Khabib #CR7 #MUFC

Για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο γνωστός αθλητής του ΜΜΑ, Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, λέγοντας πως γνώριζε την απόφαση του Πορτογάλου εδώ και ένα μήνα.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από 12 χρόνια, με την μεταγραφή του να περνά από πολλά στάδια μέχρι να ολοκληρωθεί, καθώς αρχικά είχε ακουστεί πως είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στη μισητή συμπολίτισσα Σίτι.

Ωστόσο, ο φίλος του Πορτογάλου σταρ και γνωστός MMAer Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του αποκάλυψε πως γνώριζε την απόφαση του 36χρονου να επιστρέψει στους «κόκκινους διαβόλους» εδώ και ένα μήνα.

«Οι διαπραγματεύσεις δεν με εξέπληξαν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μου το είχε πει ένα μήνα πριν. Οπότε περίμενα αυτό να αργά ή γρήγορα. Πιστεύω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του ταιριάζει καλύτερα από τη Γιουβέντους» ήταν τα λόγια του Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button