FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Θέλουμε τον κόσμο πάντα δίπλα μας»

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Πλατανιά Χανίων, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε συμπαίκτες και κόσμο.

Ο Βασιλαντωνόπουλος πέτυχε εχθές δύο υπέροχα γκολ και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague Σουρωτή.

Ο ποδοσφαιριστής του των «κυανόλευκων» μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε στο ραδιόφωνο του «sport-24» και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη.

Για την νίκη της Λαμίας 2-0 επί του Πλατανιά: «Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς, την οποία θέλαμε πολύ και το δείξαμε και μέσα στο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικό τιμ. Αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για εμάς ενόψει της δύσκολης συνέχειας και πιστεύω ότι και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε το ίδιο καλοί και ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ και τον κόσμο που είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας στην έδρα μας, όπου έχουμε δώσει 3 αγώνες και έχουμε πάρει 7 βαθμούς χωρίς να έχουμε χάσει ακόμη».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button