Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Φερεντσβάρος – Ντιναμό Κιέβου Προγνωστικά Αγώνα 28/10/20

Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 7ου Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Φερεντσβάρος να αντιμετωπίζει στο «Γκρουπάμα Αρένα» την Ντιναμό Κιέβου στο κουπόνι στοιχήματος. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00.

Στοίχημα: Φερεντσβάρος – Ντιναμό Κιέβου Προγνωστικά Αγώνα 28/10/20

Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 7ου Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Φερεντσβάρος να αντιμετωπίζει στο «Γκρουπάμα Αρένα» την Ντιναμό Κιέβου στο κουπόνι στοιχήματος. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00.

Φερεντσβάρος και Ντιναμό Κιέβου κοντράρονται για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι με λίγα τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα στον όμιλο, σε ζευγάρι που θα κριθεί η μάχη της 3ης θέσης. Περινένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.45 στη bwin.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – Δεν μπόρεσε να πάρει ανάσα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στην Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-1 στο Καμπ Νόου. Περιορίστηκε σε καθαρά παθητικό ρόλο, δεν της επέτρεψε κάτι περισσότερο η μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Αναμέτρηση για ένα ρόλο, αυτόν του κομπάρσου για μία ώρα αγώνα περίπου, μπόρεσε να βγει διστακτικά μπροστά και να δημιουργήσει μόνο στο τελευταίο ημίωρο και αφού το σκορ είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις (3-0 στο 52’). Μοναδική στιγμή που κρατάει από το παιχνίδι το εύστοχο πέναλτι του χαφ Χαράτιν (3-1 στο 70’) πριν δεχθεί ακόμη δύο γκολ που “σφράγισαν” το τελικό 5-1.

Στοιχηματική ανάλυση: 2-3 τέρματα έχουν λήξει τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Φερεντσβάρος.

Ρεπορτάζ: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι γηπεδούχοι στο αποψινό παιχνίδι, καθώς θα λείψει μονάχα ο επιθετικός Ουζούνι που απουσίαζε και στο προηγούμενο.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Ντίμπουζ – Λόβρεντσιτς, Μπλάζιτς, Κοβάσεβιτς, Τσίβιτς – Ζιγκέρ, Χαράτιν, Σομάλια – Ζούμπκοφ, Ίσαελ, Ενγκουέν

Προηγούμενο ματς:  Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Ούιπεστ, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Ενγκουέν (39′) και Σομάλια (61′) ήταν και αυτά που έκριναν την αναμέτρηση.

Δείτε και παίξτε στο bwin casino

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – Δεν κατάφερε να κοντράρει τη Γιουβέντους στα ίσα στην πρεμιέρα, ηττήθηκε δίκαια με 2-0 και τώρα θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος στην επιστροφή της στη φάση των ομίλων ύστερα από 4 χρόνια. Υποδέχθηκε την Ολεξαντρία για το πρωτάθλημα, άνοιξε το σκορ με τον Ποπόβ, που είχε μείνει στον πάγκο στο Τσάμπιονς Λιγκ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και στη συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων μέχρι το τέλος.

Τέσσερις οι αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Λουτσέσκου, που δεν έκρινε ότι χρειάζεται μεγαλύτερο ροτέισον. Απειλήθηκε ελάχιστα και έφτασε δίκαια στους τρεις βαθμούς, με το 1-0 να παραμένει. Θέλει την κατοχή, παίζει με υπομονή και η τακτική του Λουτσέσκου έχει διαφοροποιηθεί αρκετά από αυτή που μας είχε συνηθίσει στις προηγούμενες ομάδες του.

Στοιχηματική ανάλυση: Under 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ντιναμό Κιέβου σε όλες τις διοργανώσεις.

Ρεπορτάζ: Εκτός από το αποψινό παιχνίδι θα βρίσκονται οι σημαντικοί Μπουσάν και Μικολένκο, καθώς και οι Μπούρντα, Τίμτσουκ, Μπεσεντίν και Κόστεβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Μπόικο – Καραβάεφ, Ποπόφ, Ζαμπάρνι, Κεντζιόρα – Σίντορτσουκ, Σαραπένκο – Τσιγκάνκοφ, Μπουγιάλσκι, Ντε Πένα – Σουπριάχα

Προηγούμενο ματς:  Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Ολεξάντρια, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Ποπόφ στο πρώτο μόλις λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button