Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συζητάει με Ράσινγκ Κλουμπ ο Ρομέρο, η Γιουνάιτεντ τον αφήνει ελεύθερο

Ο Σέρχιο Ρομέρο μετράει... μέρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει την επιλογή να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Ράσινγκ.

Ο Σέρχιο Ρομέρο μετράει… μέρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει την επιλογή να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Ράσινγκ. Αλλά για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις τους πάνω από 60%.

Ο Ρομέρο έμεινε εκτός από την λίστα της Γιουνάιτεντ για το Champions League και την Premier League, ουσιαστικά εκτός ομάδας και πρέπει να προλάβει την προθεσμία για να μη… μείνει στο Μάντσεστερ για έναν χρόνο χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί.

Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του κατά 60%, αυτή την στιγμή λαμβάνει 100.000 λίρες την εβδομάδα από την Γιουνάιτεντ και η Ράσινγκ Κλουμπ με την οποία συζητάει δεν μπορεί να του προσφέρει αυτά τα χρήματα.

Ο Ρομέρο είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα του Μάντσεστερ η οποία εφόσον συμφωνήσει με την Ράσινγκ, είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο κια να μην ζητήσει χρήματα για την μεταγραφή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button