Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Champions League: Δείτε και τα 45 γκολ της 2ης αγωνιστικής

Το απόλυτο για Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ -Χωρίς βαθμό ακόμα Μαρσέιγ, Ζενίτ, Μπασακσεχίρ, Μίντιλαντ

Το απόλυτο για Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ -Χωρίς βαθμό ακόμα Μαρσέιγ, Ζενίτ, Μπασακσεχίρ, Μίντιλαντ

Στα 45 γκολ σταμάτησε ο απολογισμός της 2η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League με τα 23 τέρματα να σημειώνονται την Τρίτη (27/10) και τα υπόλοιπα 22 γκολ την Τετάρτη (28/10). (Την 1η αγωνιστική ειχαν σημειωθεί 48 γκολ)

Μόνο πέντε ομάδες κατάφεραν το δυο στα δύο. Μια Γερμανική, μια Ισπανική και τρείς Αγγλικές. Η Λίβερπουλ, οι συμπολίτισσες Γιουνάιτεντ και Σίτι, η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα νίκησαν και την 2η αγωνιστική και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας στους ομίλους τους.

Η Ρεάλ πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φινάλε, Αταλάντα και Άγιαξ έδειξαν γιατί είναι μηχανές των γκολ, ενώ η Ατλέτικο έκανε ανατροπή στην… ανατροπή κόντρα στην Σάλτσμπουργκ. Πλήρωσε τα λάθη του ο Ολυμπιακός στο Πόρτο.

Στο μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο, ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην αντάμωσε ξανά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο ‘Πούλγκα’ και η παρέα του απελευθερωμένοι από την παραίτηση του Μπαρτομέου έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν δίκαια το τρίποντο. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντινάμο Κιέβου προηγήθηκε 0-2, αλλά στο 89′ η Φερεντσβάρος πήρε την ισοπαλία.

Μέχρι το 73′ η Γιουνάιτεντ ήταν μπροστά με το ισχνό 1-0, αλλά μέσα σε 20 λεπτά διέλυσε με 5-0 την Λειψία, ενώ η Παρί πέρασε δύσκολα από την έδρα της Μπασάκσχειρ.

Ζορίστηκε η Ντόρτμουντ κόντρα στην Ζενίτ, αλλά πήρε το τρίποντο, ωστόσο Μπριζ και Λάτσιο που έμειναν στο 1-1 είναι στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η Σεβίλλη με γκολ του Ντε Γιόνγκ λύγισε την αντίσταση της Ρεν, ενώ η Τσέλσι επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Κράσνονταρ, αν και μέχρι να γίνει το 0-2, πέρασε δύσκολες στιγμές.

Δείτε όλα τα γκολ της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League

1ος όμιλος
Ατλέτικο – Σάλτσμπουργκ 3-2

Λοκομοτίβ Μόσχας-Μπάγερν 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2αγ.)

Μπάγερν Μονάχου 6

Ατλέτικο Μαδρίτης 3

Λοκομοτίβ Μόσχας 1

Σάλτσμπουργκ 1

2ος όμιλος
Γκλάντμπαχ – Ρεάλ 2-2

Σαχτάρ-Ίντερ 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2αγ.)

Σαχτάρ Ντόνετσκ 4

Γκλάντμπαχ 2

Ίντερ 2

Ρεάλ Μαδρίτης 1

3ος όμιλος
Πόρτο – Ολυμπιακός 2-0

Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2αγ.)

Μάντσεστερ Σίτι 6

Πόρτο 3

Ολυμπιακός 3

Μαρσέιγ 0

4ος όμιλος
Λίβερπουλ – Μίντιλαντ 2-0

Αταλάντα – Άγιαξ 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2αγ.)

Λίβερπουλ 6

Αταλάντα 4

Άγιαξ 1

Μίντιλαντ 0

5ος Όμιλος
Κράσνονταρ-Τσέλσι 0-4

Σεβίλλη-Ρεν 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2αγ.)

Τσέλσι 4

Σεβίλη 4

Ρεν 1

Κράσνονταρ 1

6ος Όμιλος
Κλαμπ Μπριζ-Λάτσιο 1-1

Ντόρτμουντ-Ζενίτ 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2αγ.)

Λάτσιο 4

Μπριζ 4

Ντόρτμουντ 3

Ζενίτ 0

7ος Όμιλος
Φερεντσβάρος-Ντιναμό Κιέβου 2-2

Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα 0-2

Διαβάστε επίσης

Back to top button