Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αγριεμένη πριν τον Ολυμπιακό η Γιουβέντους!(vids)

Η Γιουβέντους κέρδισε εύκολα με 4-0 την Τορίνο στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι και πάει αφηνιασμένη στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε αυτό ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τορίνο, με τους «μπιανκονέρι» να κερδίζουν πανεύκολα με 3-0 και να κάνουν το 6Χ6 λίγες ημέρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Allianz Stdium».

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Λιάνκο έκοψε σωτήρια τον Μάντζουκιτς, ενώ στο 4’ ο Λιάνκο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στο 6’ το σουτ του Ντιμπάλα πέρασε μόλις έξω και στο 16’ οι «μπιανκονέρι» έφτασαν στο γκολ. Ο Ντιμπάλα έκλεψε λίγο κάτω από το κέντρο, έκανε την κούρσα και με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-0. Μάλιστα στο 24ο λεπτό η «γκρανάτα» έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαζέλι με 2η κίτρινη και στο 29’ η Γιουβέντους έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λιάνκο να σώζει στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Κουαδράδο. Και στο 40’ ο Κουαδράδο από δεξιά έκοψε στον Πιάνιτς που με όμορφο πλασέ από το ύψος του ημικυκλίου έκανε το 2-0. Στο 44ο λεπτό, ο Μπουφόν έδιωξε με υπερένταση το φάουλ του Μπελότι.

Στο 48’ το σουτ του Σάντρο πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 57’ μετά από κόρνερ του Πιάνιτς από δεξιά, ο Σάντρο με πανέμορφη γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έκανε το 3-0. Στο 65’ ο Σιρίγκου είπε όχι σε μακρινό σουτ του Μπερναρντέσκι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ιταλός κίπερ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση μετά από καρφωτή κεφαλιά του Μπενατιά. Στο 68’ ο Σιρίγκου είπε όχι σε όμορφο φάουλ του Ντιμπάλα, ενώ στο 69’ ο Ιταλός έδιωξε τη σέντρα του Ματουϊντί, το σουτ του Μπερναρντέσκι κόντραρε σε σώματα και ο Ντιμπάλα πλάσαρε, με τον Σιρίγκου να λέει πάλι όχι και στην συνέχεια τον Λιχτστάινερ να κάνει νέο πλάσε που κόντραρε ξανά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο κεραυνός του Μάντζουκιτς σταμάτησε στο δοκάρι της Τορίνο, ενώ στο 77’ ο Κροάτης έπιασε νέα βολίδα με τον Σιρίγκου να αποκρούει αυτή τη φορά. Στο 88’ ο Σιρίγκου πραγματοποίησε ακόμη μια τεράστια επέμβαση σε σουτ του Κόστα εξ επαφής και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντιμπάλα αστόχησε με ψαλιδάκι. Και στο 90+1’ ο Ιγκουαΐν έδωσε κάθετα στον Ντιμπάλα που τσίμπησε προ του Σιρίγκου κι έκανε το 4-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Σάντρο, Κιελίνι, Μπενατιά, Ματουϊντί (72’ Μπετςνκούρ), Κόστα, Κουαδράδο (62’ Μπερναρντέσκι), Πιάνιτς, Μάντζουκιτς (80’ Ιγκουαΐν), Ντιμπάλα

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ντε Σιλβέστρι, Ν’Κουλού, Ανσάλντι, Λιάιτς, Λιάνκο, Ρινκόν (76’ Γκούσταφσον), Φαλκέ (30’ Άκουα), Μπελότι, Νιάνγκ (70’ Μπογέ), Μπαζέλι.

https://youtu.be/sN_WAZYyaIU

https://youtu.be/qzyks2Gwido

https://youtu.be/dVtLcu3eiRk

https://youtu.be/mHC_TxHPMVI

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button