ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήθελε να παίξει κόντρα στη Λαμία ο Βιγιαφάνιες αλλά…

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επέστεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και παρόλο που δεν είναι πανέτοιμος, ήθελε να παίξει κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επέστεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και παρόλο που δεν είναι πανέτοιμος, ήθελε να παίξει κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Βιγιαφάνιες ήθελε να παίξει απέναντι στη Λαμία, αλλά ο Μπόλονι μίλησε μαζί του και του εξήγησε ότι με γνώμονα το πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν πρέπει να βιαστεί για την επιστροφή του.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε ένα λάθος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού που το πληρώνει μέχρι σήμερα τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα.

Ηταν ανυπόμονος και βιάστηκε να μπει στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενόσω δεν είχε ξεπεράσει πλήρως το τράβηγμα στον προσαγωγό που κουβαλούσε από την πρώην ομάδα του στο Μεξικό.

Ελεγε ότι είναι μια χαρά και δεν πονάει, μπήκε στις προπονήσεις και έπαθε υποτροπή, με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει στο τέλος του Οκτωβρίου και μην έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα ούτε λεπτό.

Πλέον είναι ιατρικά πανέτοιμος, αλλά υστερεί στη φυσική κατάσταση και εάν δεν είσαι απόλυτα fit υπάρχει πάντοτε κίνδυνος νέας υποτροπής.

Η ανυπομονησία του Βιγιαφάνιες να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ματς με τη Λαμία εκφράστηκε και στον προπονητή του Λάζλο Μπόλονι, με τον οποίο είχε κατ’ ιδίαν επαφή στο Κορωπί.

Ωστόσο ο έμπειρος προπονητής του εξήγησε ότι το ζήτημα δεν είναι να παίξει ένα ματς αλλά να είναι απόλυτα έτοιμος από πάσα άποψη προκειμένου να βοηθήσει στο σύνολο της σεζόν την ομάδα.

Οπως χαρακτηριστικά του είπε ο Ρουμάνος τεχνικός «είσαι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε χρησιμοποιήσω εάν δεν είσαι πανέτοιμος. Κάνε λιγάκι υπομονή, συνέχισε να δουλεύεις και μην έχεις καμία ανησυχία ότι όλα θα πάνε καλά».

πηγή: SDNA

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close