Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Και νέο κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό και ανακοίνωσε πως στις τάξεις του βρέθηκε άλλο ένα κρούσμα, μετά το πρώτο της Τρίτης (27/10).

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό και ανακοίνωσε πως στις τάξεις του βρέθηκε άλλο ένα κρούσμα, μετά το πρώτο της Τρίτης (27/10).

Δεύτερο κρούσμα του ιού που «θερίζει» όλο τον κόσμο το 2020 εντοπίστηκε στο «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την Τρίτη (27/10) για ένα μέλος τους, που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και την Πέμπτη (29/10) ανακοίνωσαν πως υπάρχει και δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα, όπως έδειξαν τα τεστ που διενεργήθηκαν 48 ώρες μετά το πρώτο θετικό.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο μέλος της ομάδας είχε έρθει σε απροστάτευτη επαφή με τους παίκτες και τους προπονητές στην προπόνηση της Δευτέρας (26/10) και στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού υπήρχε η ανησυχία για περισσότερα κρούσματα.

Φυσικά, η αναμέτρηση με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει αναβληθεί, με τον ΕΟΔΥ να σηκώνει απαγορευτικό για το ταξίδι των πρωταθλητών Ελλάδας στη Ρωσία και την ομάδα να ζητάει από την Euroleague την μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε τα άμεσα αντανακλαστικά του και έδωσε ένα σκληρό μάθημα υπευθυνότητας. Η επικοινωνία του με τους αρμόδιους φορείς, την κυβέρνηση και την ίδια την λίγκα ήταν αυτή που γλίτωσε τους «πράσινους» από τα χειρότερα.

Στο «τριφύλλι», λοιπόν, συνεχίζεται η κατάσταση αυξημένης ενεργητικής επιτήρησης, με την ομάδα να ακολουθεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο που υπάρχει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι ακόμη ένα μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στoν COVID-19.

Όλα τα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/10) σε νέα τεστ για τον COVID-19 από τα αποτελέσματα των οποίων προέκυψε και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ».

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button