Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Μπαράλες είναι… οτι θέλει κάνει!

Με γκολ του Αργεντινού επιθετικού η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε (1-0) του Απόλλωνα Σμύρνης και (χωρίς να κινηθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης) έστησε…σημαία στη Ριζούπολη.

Με γκολ του Αργεντινού επιθετικού η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε (1-0) του Απόλλωνα Σμύρνης και (χωρίς να κινηθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης) έστησε…σημαία στη Ριζούπολη.

Σε «αδύναμο κρίκο» εξελίσσονται τα εντός έδρας παιχνίδια για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που είχε δοκάρι με τον Φατιόν (83΄) και φωνάζει για ένα πέναλτι (49΄) σε χέρι του Άλβαρες.
Οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στο παιχνίδι με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Τόμας Μπεντινέλι που λόγω θλάσης έμεινε εκτός αποστολής. Η απουσία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού φάνηκε στο χορτάρι με τον Απόλλωνα να στερείται τις υπηρεσίες του εγκεφάλου του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 9΄. Ο Σίτο πάτησε περιοχή, αλλά η επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του πέρασε κόρνερ.

Ο Απόλλων βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 17΄μετά από κεφαλιά του Φατιόν, ωστόσο το γκολ ορθώς ακυρώθηκε διότι ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Οι Αρκάδες απέκτησαν το προβάδισμα στο 20΄με το γκολ να αποτελεί ευγενική «χορηγία» του Μπρούσιτς. Ο Κροάτης αμυντικός έκανε λάθος γύρισμα προς τον Βέρχουλστ η μπάλα κατέληξε στον Μπαράλες που μόνος απέναντι από τον κίπερ του Απόλλωνα πλάσαρε εύστοχα (0-1).

Το γκολ του Μπαράλες δεν άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης. Ο Απόλλων είχε την ελαφρά υπεροχή με τον Ντάουντα να είναι εκτός παιχνιδιού και τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται να πατήσουν στην περιοχή του Αστέρα.

Ένα σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ στο 36΄πέρασε άουτ, την ώρα που η ομάδα της Τρίπολης ήταν εντελώς ακίνδυνη επιθετικά.

Οι γηπεδούχοι μπήκανε με μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι στο β΄ημίχρονο, είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλούν ουσιαστικά.

Στο 49΄φώναξαν δικαιολογημένα για χέρι του Άλβαρες μέσα στην περιοχή έπειτα από κοντρόλ του Ντάουντα με τον Ευαγγέλου και το VAR (Φωτιάς) να μην βλέπουν την παράβαση.

Ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 68΄. Γυριστό σουτ του Ντάουντα μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Τσιφτσής σε κόρνερ.

Ο Γιώργος Παράσχος έριξε στο ματς του Βιτλή και Μουνιέ και έπαιξε 4-2-3-1 με τον Τσιλούλη πίσω από τον Ντάουντα και τους Μουνιέ και Φερνάντεθ στα άκρα.

Ο Αστέρας έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στο 74΄. Ευθύβολο σουτ του του Λουίς Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Βέρχουλτ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου στάθηκε άτυχη με την κεφαλιά του Φατιόν να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι στο 83΄στην πιο κλασική ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς που μεγάλωναν την πίεση στα καρέ του Αστέρα όσο το ιο αγώνας πήγαινε προς το φινάλε χωρίς όμως να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Απόλλων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του σε ένα ακόμα φετινό εντός έδρας παιχνίδι και μετράει μόλις μία νίκη (κόντρα στην ΑΕΛ στις 4 Οκτωβρίου) σε επτά παιχνίδια.

Ο ρέφερι Ευαγγέλου (Αθηνών) έχασε (μαζί με το VAR) την φάση του 49΄με το χέρι του Άλβαρες μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα. Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σίτο, Λισγάρα, Άλβαρες, Φατιόν, Μουνάφο, Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλτ, Μπρούσιτς (66΄Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Σλίβκα (66΄Βιτλής), Φερνάντεθ (88΄Βάρκας), Τσιλούλης, Ντάουντα, Φατιόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Γκαρθία (92΄Κώτσιρας), Άλβαρες, Σουάρεζ, Κάστανο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (66΄Καπίγια), Μπαράλες, Λουίς Φερνάντες (79΄Πασαλίδης), Κρέσπι (66΄Τιλίκα).

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button