Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προς «lockdown» οδεύει ο Α’ Όμιλος της Γ’ Εθνικής λόγω Covid-19

Προς την ολοκληρωτική αναβολή της 5ης αγωνιστικής, φαίνεται να οδεύει ο Α’ Όμιλος της Γ’ Εθνικής, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Βόρεια Ελλάδα. #Γ_Εθνική #κορωνοϊός #covid19 #lockdown

Προς την ολοκληρωτική αναβολή της 5ης αγωνιστικής, φαίνεται να οδεύει ο Α’ Όμιλος της Γ’ Εθνικής, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Βόρεια Ελλάδα.

Οριστικά έχουν αναβληθεί ήδη τα παιχνίδια:

Απόλλων Παραλιμνίου-Αετός Οφρυνίου λόγω εύρεσης μεγάλου αριθμού θετικών κρουσμάτων στην ομάδα του Απόλλωνα την περασμένη Δευτέρα.

Αναγέννηση Θαλασσιά-Νέστος Χρυσούπολης λόγω εύρεσης 3ου θετικού κρούσματος στην ομάδα του Νέστου, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αναμετρήσεις της ομάδας βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου για το ποδόσφαιρο.

ΑΕ Αμπελοκήπων-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου λόγω εύρεσης 5 θετικών κρουσμάτων στην ομάδα της Δράμας.

Αλλά προς αναβολή οδεύουν και τα παιχνίδια:

Ορφέας Puma Ξάνθης-Άρης Αβάτου καθώς υπάρχουν 2 θετικά κρούσματα στην στην ομάδα του Άρη (χρειάζονται 3 κρούσματα σε μια ομάδα για να αναβληθεί ένα παιχνίδι).

Ηρακλής-Ένωση Αλεξανδρούπολης καθώς ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης έχει αναστείλει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη.

Εθνικός Σοχού-Πανδραμαϊκός καθώς ο Δήμος Λαγκαδά έχει αναστείλει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η οριστική απόφαση από πλευράς ΕΠΟ ενώ η υπάρχουσα κατάσταση προβληματίζει τους ανθρώπους της Κατηγορίας, για το μέλλον της φετινής σεζόν.

πηγή: kavalapoint.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button