Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γι’ αυτό χάλασε η μεταγραφή του Μάνταλου

Η μεγάλη προμήθεια που ζήτησε ο μάνατζερ, η άρνηση της ΑΕΚ να πουλήσει με λιγότερα και η πρόθεση να επιβραβεύσει τον Μάνταλο. Ο Κώστας Μιαούλης αποκαλύπτει στο sport-fm.gr γιατί χάλασε η μεταγραφή.

Για λόγο που επιβεβαιώνει ότι η ΑΕΚ δεν καιγόταν να πουλήσει τον αρχηγό της και θα το έκανε μόνο έναντι του αντιτίμου που αρχικά είχε συμφωνηθεί με την Αλ Νασρ χάλασε η μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι δυο ομάδες τα είχαν βρει σε ένα ποσό που άγγιζε περίπου τα 4,1 εκατ. ευρώ, ωστόσο η μεγάλη προμήθεια που ζητήθηκε από τον μάνατζερ προκάλεσε εμπλοκή στο θέμα.

Ο ατζέντης που είχε προτείνει τον παίκτη στην Αλ Νασρ αξίωσε ένα ποσό 600.000 ευρώ, με την ΑΕΚ διατεθειμένη να του πληρώσει το πολύ μέχρι 120.000 ευρώ.

Όταν λοιπόν η Αλ Νασρ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει χρήματα στον μάνατζερ και ζήτησε από την «Ένωση» να του καταβάλλει τουλάχιστον 300.000 ευρώ, εκείνη αρνήθηκε.

Διότι εφόσον το καθαρό κέρδος από τη μεταγραφή θα έπεφτε αρκετά κάτω τα από τα 4 εκατ. ευρώ, κρίθηκε ότι δεν άξιζε τον κόπο να παραχωρήσει τον Μάνταλο.

Μάλιστα και ο ίδιος ο αρχηγός της δεν ήταν το ίδιο ζεστός να πάει στο Κατάρ από τη στιγμή που το κέρδος για την ΑΕΚ δεν θα ήταν τόσο μεγάλο όσο αρχικά είχε υπολογιστεί.

Κατόπιν όλων αυτών αποφασίστηκε ο παίκτης να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα και όχι μόνο αυτό, αλλά να επιβραβευτεί κιόλας για την αφοσίωσή του στην ομάδα.

Αν δεν έρθει λοιπόν πρόταση πώλησής του και μέσα στον χειμώνα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος ν’ αυξήσει τις αποδοχές του και από τις 630.000 ευρώ που προβλέπεται να λάβει την προσεχή σεζόν να γίνει αναπροσαρμογή που θα τις εκτοξεύσει στις 850.000 ευρώ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button