Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ελεύθερος» ο Σάρι από Γιουβέντους για να πάει Φιορεντίνα

Ο Μαουρίσιο Σάρι φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους και να έχει... ελευθερωθεί από το συμβόλαιο του προκειμένου να αναλάβει την Φιορεντίνα.

Ο Μαουρίσιο Σάρι φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους και να έχει… ελευθερωθεί από το συμβόλαιο του προκειμένου να αναλάβει την Φιορεντίνα.

Ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους αλλά δεν είχε λύσει το συμβόλαιο του, άρα δεν μπορούσε να δουλέψει πουθενά.

Η Γιουβέντους πλήρωνε κανονικά τα χρήματα που προβλέπονταν και έτσι ουσιαστικά ο Σάρι είχε κανονικό συμβόλαιο. Όμως σύμφωνα με το «Tuttosport» ο Σάρι έφτασε σε συμφωνία για την λύση του συμβολαίου του με την Γιουβέντους για έναν και μοναδικό λόγο.

Για να είναι ελεύθερος να μπορέσει να κλείσει την συμφωνία με την Φιορεντίνα για την θέση του προπονητή. Για να λυθεί το συμβόλαιο που είχε, ο Σάρι έλαβε όλα τα χρήματα από την σεζόν 2020-21, τα οποία ήταν περίπου 6 εκ. ευρώ, αλλά ακύρωσε την οψιόν για την τρίτη χρονιά του συμβολαίου του με την Γιουβέντους για 2,5 εκ. ευρώ.

Η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να απολύσει τον Μπέπε Ιακίνι μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και ο Σάρι είναι ο βασικός υποψήφιος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button