Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκέλαρε η Ρόμα, μοιρασιά στη Ρουμανία

Η Ρόμα κόλλησε στο 0-0 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας μέσα στο «Ολίμπικο» ενώ Κλουζ και Γιουνγκ Μπόις ήρθαν ισόπαλες 1-1

Η Ρόμα κόλλησε στο 0-0 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας μέσα στο «Ολίμπικο» ενώ Κλουζ και Γιουνγκ Μπόις ήρθαν ισόπαλες 1-1
EUROPA LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ-ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ: 0-0

Γήπεδο: Ολίμπικο

Γκέλα ολκής για τη Ρόμα, που κόλλησε στο 0-0 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας μέσα στην έδρα της.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Μπουσάτο έπεσε και απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Βιγιάρ και από το κόρνερ ο Σμόλινγκ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 8’ ο Σο έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Πάου Λόπεθ είπε όχι, ενώ στο 20’ ο Μαζικού κέρδισε από τον Πέρες κι έκανε το σουτ, με τον Λόπεθ να βγάζει σε κόρνερ και στο 32’ οι Βιγιάρ και Μχιταριάν άλλαξαν όμορφα αλλά το σουτ του Αρμένιου βρήκε στο δοκάρι της ΤΣΣΚΑ.

Στο 59’ ο Λόπεθ έσωσε μετά από κεφαλιά του Σανκαρέ και στην επαναφορά ο Αντόβ αστόχησε με προβολή και στο 72’ ο Σο πάτησε περιοχή από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά ο Λόπεθ έσωσε.

Στο 79’ ο Πελεγκρίνι βρήκε όμορφα τον Πέδρο αλλά ο Ισπανός πλάσαρε πάνω στον Μπουσέτο ενώ στο 83’ ο Ισπανός δεν τελείωσε καν τη φάση από ιδανική φάση. Στο 85’ ο Ντζέκο δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να νικήσει τον Μπουσατο.

ΡΟΜΑ: Λόπεθ, Φάτσιο, Σμόλινγκ (56’ Ζέσους), Σπινάτσολα (46’ Κάρσντορπ), Κούμπουλα, Πέρες, Βιγιάρ, Κριστάντε, Μχιταριάν (46’ Πεδρο), Πέρεθ (75’ Πελεγκρίνι), Μαγιοράλ (70’ Ντζέκο)

ΤΣΣΚΑ: Μπουσάτο, Μαζικού, Αντόβ, Βίον (89’ Τουρίτσοβ), Ζάνεβ, Γιουγκά (81’ Μπελτράμ), Τζέφερσον (81’ Τιάγκο Ροντρίγκες), Σανκαρέ (89’ Αχμέντοβ), Γιόμοβ, Σινκλέρ (65’ Ράφαελ), Σο

 

ΚΛΟΥΖ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: 1-1

Γήπεδο: Stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Όρθια στην έδρα της Κλουζ έμεινε η Γιουνγκ Μπόις, που πήρε ισοπαλία 1-1.

Στο 31’ και στο 34’ ο Μπαλγκραντεάν είπε όχι σε διαδοχικά σουτ του Ενγκαμελέ, ενώ στο 39’ σταμάτησε και τον Ελία.

Στο 48ο λεπτό το πλασέ του Μπούρκα έφυγε μόλις έξω όπως και η κεφαλιά του Καμαρά στο 50’ και στο  55’ ο Αεμπίσερ έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι.

Και τελικά στο 62ο λεπτό μετά από κόρνερ η άμυνα της Γιουνγκ Μπόις δεν μπόρεσε να διώξει, ο Χόμπαν πήρε την κεφαλιά και ο Ροντόν γύρισε όμορφα μέσα από την περιοχή και με σουτ που κόντραρε κιόλας, έκανε το 1-0.

Ωστόσο στο 69ο’ ο Φάσναχτ με διπλή προσπάθεια από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 86ο λεπτό το σουτ του Περέιρα πέρασε λίγο έξω όπως κι εκείνο του Φάσναχτ στο 90’.

ΚΛΟΥΖ: Μπαλγκραντεάν, Σούσιτς, Βινίσιους (14’ Μανέα), Μπούρκα, Καμόρα, Χόμπαν (79’ Ίτο), Ντζόκοβιτς, Παούν (79’ Περέιρα), Ντεάκ (63’ Τσιπτσίου), Ροντόν, Ντεμπέλιου (46’ Ομράνι)

Διαβάστε επίσης

Back to top button