ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπάμπης Τεννές vs Παναθηναϊκός! Από το 1995 έως και σήμερα (βίντεο)

Από την «τριάρα» με την Κέρκυρα και το διπλό με τον Απόλλωνα... στην «τεσσάρα» του Κυπέλλου #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports 

Από την «τριάρα» με την Κέρκυρα και το διπλό με τον Απόλλωνα… στην «τεσσάρα» του Κυπέλλου #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της SuperLeague 1 πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα!

Μία από τις πιο δύσκολες αναμετρήσεις έχει να δώσει το Σάββατο 31/10 στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμίας, καθώς θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναθηναϊκό.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης αυτής, το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με pregame αφιερώματα…

Μπορεί η Λαμία να έχει δημιουργήσει μία αρκετά καλή παράδοση κόντρα στους «πράσινους» παρόλο αυτά ο Μπάμπης Τεννές ως προπονητής τα βρίσκει δύσκολα κόντρα στο «τριφύλλι».

Συνολικά, ο προπονητής της Λαμίας έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε 25 αγώνες, όντας κόουτς 11 ομάδων…

Από αυτα τα 25 ματς, ο Τεννές έχει κερδίσει μόλις τα 4 ενώ 6 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι! Από την άλλη η ομάδα της Αθήνας έχει κερδίσει τον 66χρονο προπονητή 15 φορές.

Ο κόουτς των «κυανόλευκων» έχει καταφέρει να πάρει 18 βαθμούς από τους «πράσινους» ενώ τα γκολ είναι 40 κατά και 24 υπέρ των ομάδων του Τεννέ.

Η τελευταία νίκη που σημείωσε ο έμπειρος κόουτς κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν όταν βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, τη σεζόν 2017-2018 για το Κύπελλο Ελλάδος εκείνο το αξέχαστο 4-1.

Από την άλλη ο πρώτος αγώνας του Τεννέ ως προπονητής κόντρα στην ομάδα της Αθήνας ήταν το μακρινό 1995 για το πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής, όταν βρισκόταν στον πάγκο του Αθηναϊκού. Εκείνο το ματς, είχε λήξει με σκορ 0-0.

Η τελευταία αναμέτρηση του Τεννέ με τον Παναθηναϊκό, ήταν και πάλι από τον πάγκο της Λαμίας, για το πρωτάθλημα της SuperLeague και ήταν η ήττα με 3-1 στο ΟΑΚΑ.

Το 1997 ο Απόλλων Σμύρνης με προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ κέρδισε 0-2 τον Παναθηναϊκό με γκολ του Νικολάς Ντικουμέ και αυτή αποτελεί την πρώτη νίκη του έμπειρου προπονητή επί των «πρασίνων».

Εξίσου σημαντική νίκη είναι και αυτή του 2006 όταν η Κέρκυρα του Τεννέ έβαλε τρία γκολ στον Παναθηναϊκό και τον υποχρέωσε σε ήττα με 3-1 τελικό σκορ.

Αναλυτικά οι αγώνες του Μπάμπη Τεννέ κόντρα στον Παναθηναϊκό:

Και περνάμε τώρα στη μία και μοναδική «μάχη» του Μπάμπη Τεννέ με τον Λάζλο Μπόλονι.

Γυρνάμε πίσω στο 2011 όταν ο Μπόλονι ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ και ο Τεννές σε αυτόν του Παναιτωλικού.

Ήταν η 10η αγωνιστική της SuperLeague και ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τους Αγρινιώτες στο γήπεδο της Τούμπας. Τελικό σκορ 3-0 υπέρ των γηπεδούχων με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Σάκη Παπάζογλου και Τζουλιάνο Σπαντάτσιο να βρίσκουν δίχτυα.

Για την ομάδα του Τεννέ, είχε αποβληθεί μόλις στο 6΄ο Ντέιβιντ Άντι με κόκκινη κάρτα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button