Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στο ρελαντί η Άρσεναλ, το 2Χ2 και η Μόλντε!

Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η Άρσεναλ επί της Ντάνταλκ ενώ η Μόλντε κέρδισε με 1-0 τη Ραπίντ

Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η Άρσεναλ επί της Ντάνταλκ ενώ η Μόλντε κέρδισε με 1-0 τη Ραπίντ

EUROPA LEAGUE-2ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ: 3-0

Γήπεδο: Emirates

Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η Άρσεναλ επί της Ντάνταλκ κι έκανες το 2Χ2.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Ρούναρσον έσωσε μετά από σουτ του Σιλντς, ενώ στο 23’ και στο 24’ τα σουτ των Πεπέ και Νέλσον, πέρασαν λίγο έξω.

Στο 34ο λεπτό ο Ρότζερς έσωσε μετά από κεφαλιά του Κολάσινατς ενώ στο 39’ είπε όχι και σε σουτ του Πεπέ και στην επαναφορά ο Ενκετιά αστόχησε από καλή θέση. Τελικά στο 42ο λεπτό, μετά από κόρνερ ο Ρότζερς έκανε τραγική έξοδο και ο Ενκετιά σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 1-0.

Μάλιστα στο 44ο λεπτό μετά από σουτ του Πεπέ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Γουΐλοκ που πλάσαρε οπό κοντά το 2-0 ενώ στο 46’ ο Πεπέ με φοβερό πλασέ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 3-0.

Στο 56’ το σουτ του Πεπέ κόντραρε και πέρασε λίγο έξω ενώ όπως και το πλασέ του Νέλσον στο 88’.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ρούναρσον, Μουστάφι (61’ Θεμπάγιος), Σέντρικ, Κολάσινατς, Μέιτλαντ Νάιλς, Γουΐλοκ, Ελνενί, Τζάκα (74’ Τίρνεϊ), Νέλσον, Πεπέ (61’ Γουίλιαν), Ενκετιά (74’ Μπαλογκάν).

ΝΤΑΝΤΑΛΚ: Ρότζερς, Κλίαρι (53’ Φλόρες), Μπόιλ, Γκάρτλαντ, Ντάμιγκαν, ΜακΕλένεϊ (53’ Χόουρ), Σιλντς (62’ Γκάνον), Μάρεϊ (46’ Σλότζετ), Μάουντνεϊ, Ντάφι (70’ Τσόλοβιτς), Χόμπαν

ΜΟΛΝΤΕ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: 1-0

Γήπεδο: Aker Stadion

Το 2Χ2 έκανε η Μόλντε που κέρδισε με 1-0 τη Ραπίντ και οδηγεί τον όμιλο μαζί με την Άρσεναλ.

Στο 9ο λεπτό ο Μπρίνχιλντδεν κατέβασε όμορφα στην περιοχή κι έκανε το σουτ αλλά ο Γκάρτλερ έσωσε, ενώ στο 18’ ο κίπερ της Ραπίντ είπε όχι και σε σουτ του Ομοϊχουάνφο.

Στο 36ο λεπτό ο Γκάρτλερ έσωσε μετά από σουτ του Έικρεμ και στην επαναφορά ο Ομοϊχουάνφο έπιασε νέο σουτ ου έξυσε το δοκάρι. Στο 43’ ο Λίντε και το δοκάρι, έσωσαν τη Μόλντε μετά από σουτ του Ριτσμάιερ.

Στο 55ο λεπτό ο Γκάρτλερ είπε όχι ακόμη μια φορά σε σουτ του Ομοϊχουάνφο, ο οποίος τελικά έκανε το 0-1 στο 66ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Χάουγκεν από αριστερά.

ΜΟΛΝΤΕ: Λίντε, Βίνκο, Μπιέρνμπακ, Γκρέγκερσεν, Χάουγκεν, Όρσνες, Βολφ Έικρεμ (84’ Τζέιμς), Έιλινγκσεν, Χέσταντ (68’ Μπολί), Μπρίνχιλντσεν (77’ Χουσαΐν), Ομοϊχουάνφο.

ΡΑΠΙΝΤ: Γκάρτλερ, Μπάρατς, Γκρέιμλ, Στόικοβιτς, Γκράχοβατς (77’ Ιμπραΐμοβετς), Λιούμπιτσιτς, Ούλμαν, Κιταγκάβα (59’ Κνασνμίνλερ), Σικ (46’ Αράσε), Ριτσμάιερ, Κάρα

Διαβάστε επίσης

Back to top button