ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Απόψε χάνουμε εμείς…

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναθηναϊκό.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναθηναϊκό. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #ΠΑΟ #αγώνας #matchreport

Μηδέν από μηδέν… μηδέν για τον ΠΑΣ Λαμία.

Ούτε τώρα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο καθώς ηττήθηκε με 0-2 σκορ από τον Παναθηναϊκό.

Δύο γκολ ο Καρλίτος ο οποίος έκανε πραγματικά ότι ήθελε μέσα στο ματς. Χαμένο πέναλτι για τη Λαμία η οποία με τον Ρόμανιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια.

Το ματς:

Με το κλασσικό 4-2-3-1 ξεκίνησε τη Λαμία ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος στη θέση του Βασιλακάκη έβαλε τον Μπουλούλη και αυτή ήταν η μοναδική αλλαγή που έκανε ο Έλληνας σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Επί της ουσίας ο Τεννές επέλεξε να βάλει τον Σκόνδρα να παίξει μαν του μαν τον Καρλίτος, έτσι ώστε να τον περιορίσει και να αφήσει τον Μακέντα για τα δύο σέντερ μπακ.

Την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά την είχε ο Παναθηναϊκός, με τον Κουρμπέλη και τον Μαουρίτσιο να προσπαθούν να μοιράσουν στα άκρα, με τη Λαμία να αμύνεται μαζικά.

Μία φάση και μάλιστα στατική, ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ με τον Καρλίτος. Στο 8΄ο Χατζηγιοβάννης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Καρλίτος πήδηξε και με πίσω κεφαλιά έκανε το 0-1.

Παρότι βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ ο ΠΑΣ, δεν ανέβασε αμέσως την ταχύτητά του. Προσπάθησε αρχικά να πάρει την κατοχή της μπάλας και να πραγματοποιήσει ορθολογικές επιθέσεις,

Στο 16΄ ο Μπεχαράνο εκτέλεσε ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κουρμπέλη μετον διαιτητή να πηγαίνει στο VAR για να το ελέγξει μόνος του.

Ο Παπαδόπουλος αφού είδε τη φάση, έδωσε πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον αρχηγό του Κουρμπέλη. Την εκτέλεση ανέαβε ο Ρόμανιτς, ο οποίος δυστυχώς έκανε κακή εκτέλεση με τον Διούδη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ένα ακόμη πέναλτι χαμένο για τον Σέρβο εξτρέμ της Λαμίας. Δυστυχώς είναι πέναλτι που έχουν φέρει και απώλεια βαθμων.

Η Λαμία ανέβασε την πίεσή της και προσπάθησε κυρίως από τα δεξιά να επιτεθεί και να δημιουργήσει προβλήματα, εκμεταλλευόμενη την επιλογή του νεαρού Ζαγαρίτη στα μπακ.

Πρώτο σουτ της Λαμίας στο ματς, στο 25΄με τον Ρόμανιτς να δοκιμάζει το πόδι του εκτός της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Τεράστια ευκαιρία για τους «πράσινους» στο 36΄. Ο Μακέντα έκανε το γύρισμα, με τον Πούγγουρα να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά ο Σκόνδρας έδιωξε πάνω στη γραμμή σχεδόν.

Από το 40΄έως το 43΄είχαμε τρεις συνεχόμενες φάσεις για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Αρχικά, κεφαλιά του Μαουρίτσιο μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος, έπειτα, σουτ του Σαβιέρ μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ ενώ η τρίτη φάση ήταν το σουτ του Μαουρίτσιο ψηλά άουτ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, επικίνδυνο γύρισμα του Καρλίτος, με τον Μακέντα να μην προλαβαίνει να τη στείλει στα δίχτυα.

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τη Λαμία να θέλει να απειλήσει αλλά να μην μπορεί. Λίγες οι ευκαιρίες των γηπεδούχων με τη μεγαλύτερη να είναι το χαμένο πέναλτι του Ρόμανιτς.

Μια αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο για τον Τεννέ, καθώς εκτός πέρασε ο Καραμάνος και στη θέση του μπήκε ο Αραμπούλι, ενώ με την αρχή του δευτέρου 45λεπτου, ο Ασίγκμπα έδωσε τη θέση του στον Βιγιάλμπα.

Τα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση στα καρέ των δύο τερματοφυλάκων.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τον Παναθηναϊκό… και ήταν γκολ!

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Χατζηγιοβάνης έκανε το σουτ, ο Θεοδωρόπουλος έκανε την επέμβαση και ο Καρλίτος έκανε το 2-0 στην επαναφορά. Ένα γκολ που επί της ουσίας «έκοψε» τα πόδια από τους παίκτες του ΠΑΣ οι οποίοι προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα όμως…

Ένα σουτ του Ρόμανιτς από πλάγια θέση στο 68΄η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. Ξανά από πλάγια θέση απειλούν οι γηπεδούχοι, με τον Αραμπούλι αυτή τη φορά να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν ένα δυνατό σουτ του Καρλίτος, με τον Θεοδωρόπουλο παρόλο αυτά να μπλοκάρει.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Τεννές επέλεξε να κάνει αλλαγή στην αλλαγή και μάλιστα τον ίδιο παίκτη. Ο Αραμπούλι για ακόμη μία φορά πέρασε εκτός παιχνιδιού για να δωσει τη θέση του στον Τσούκαλο. Θυμιζουμε πως στο πρώτο ημίχρονο ο Γεωργιανός είχε πάρει τη θέση του Καραμάνου.

Δύο απίστευτες επεμβάσεις έκανε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Θεοδωρόπουλος, αρχικά σε τετ α τετ του Μολό και έπειτα σε εξ΄επαφής κεφαλιά του Μαουρίτσιο.

Δεν άλλαξε κάτι έως το τέλος του αγώνα με το 0-2 να μένει έως το τέλος…

Κακή εμφάνιση από τη Λαμία για ακόμη ένα ματς. Χωρίς φαντασία, χωρίς δημιουργίακαι δυστυχώς χωρις γκολ!

Οι δύο βασικές ενδεκάδες του αγώνα:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Μπουλούλής, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς, Καραμάνος

Αναπληρωματικοί: Επασί, Τσούκαλος, Τζανετόπουλος, Γκούγκα, Σαραμαντάς, Αραμπούλι, Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σένκεφελντ., Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Μαουρίτσιο

Αναπληρωματικοί: Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης,Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής

Διαβάστε επίσης

Back to top button