Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Έσπασε» όλα τα ρεκόρ ο Κριστιάνο, πουλήθηκαν 406,250 φανέλες του σε 12 ώρες!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέλυσε όλα τα ρεκόρ και ήδη στην Premier League κινούνται στους ρυθμούς του, μιας και έχει καταφέρει ήδη να είναι στην 1η θέση όσον αφορά τις πωλήσεις της φανέλας του με το Νο7. #PremierLeague #CristianoRonaldo #MUFC #φανέλες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέλυσε όλα τα ρεκόρ και ήδη στην Premier League κινούνται στους ρυθμούς του, μιας και έχει καταφέρει ήδη να είναι στην 1η θέση όσον αφορά τις πωλήσεις της φανέλας του με το Νο7.

Η μεταγραφή του Πορτογάλου άσου δημιούργησε παροξυσμό στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έδειξαν την αγάπη τους μέσα στις πρώτες 12 ώρες κυκλοφορίας της φανέλας του με το Νο7.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ρεκόρ όσον αφορά τις πωλήσεις της φανέλας του στην Premier League, μιας και «έφυγαν» 406,250 στις πρώτες 12 ώρες διάθεσης τους, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 32.6 εκ. λίρες.

Όπως ήταν λογικό ο Πορτογάλος βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, με τον Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι να είναι στην δεύτερη θέση, ενώ ο συμπαίκτης του Κριστιάνο στην Γιουνάιτεντ και την Εθνική ομάδα, Μπρούνο Φερνάντες, είναι στην τρίτη θέση όσον αφορά τις πωλήσεις.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button