ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μέσα στο «Αθανάσιος Διάκος» τον έχει του χεριού του! / Δείτε πιθανή ενδεκάδα Λαμίας (matchday)

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί σε ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς τον Παναθηναϊκό στις 19:30.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί σε ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς τον Παναθηναϊκό στις 19:30.

Μία ακόμη δύσκολη αποστολή έχει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, καθώς σήμερα στις 19:30 θα παίξει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με στόχο να μην ηττηθεί αρχικά και εννοείται τη νίκη!

Παρόλο αυτά για τη νίκη ήρθε και ο Παναθηναϊκός στη Λαμία με απουσίες μεν αλλά με στόχο να πάρει το πρώτου του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, η προϊστορία είναι με τους γηπεδούχους, καθώς μέσα στην έδρα της Λαμίας το «Αθανάσιος Διάκος», δεν έχει καταφέρει να κερδίσει η ομάδα των «πρασίνων».

Η προϊστορία:

Από τη σεζόν 2017-2018 όπου η Λαμία ανέβηκε στην SuperLeague 1, έχει βρει ως αντίπαλό του τον Παναθηναϊκό δέκα φορές.

Από αυτές τις δέκα, οι 4 είναι για το Κύπελλο Ελλάδος και οι 6 για το πρωτάθλημα της SuperLeague 1.

Η Λαμία έχει κερδίσει από τις δέκα αναμετρήσεις τις 4 φορές, ενώ οι «πράσινοι» μετρούν και αυτοί με τη σειρά τους άλλες 4 νίκες!

Μόλις 2 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συνολικά στα παιχνίδια Λαμία – Παναθηναϊκό (και το αντίστροφο) έχουν σημειωθεί 27 τέρματα, με τα 13 να ανήκουν στον ΠΑΣ και τα 14 στο «τριφύλλι».

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις:

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Εκτός από τον ΠΑΟ απουσίες θα έχει και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ καθώς ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζήση Χατζηστραβό, ο οποίος είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Παναιτωλικό και γι΄αυτό δεν θα βοηθήσει την ομάδα του σήμερα.

Βέβαια στην τελευταία προπόνηση δεν συμμετείχαν και οι Θοδωρής Βασιλακάκης, Κώστας Προβυδάκης, Άγγελος Ζιούλης και Βασίλης Κωστίκας.

Συν τοις άλλοις, εκτός ομάδας και γενικά εκτός πλάνων είναι ο Ιμπραχίμα Νιάσε.

Ο Τεννές στις τελευταίες του προπονήσεις δοκίμασε τον Μπουλούλη στη θέση του Βασιλακάκη, με τον Μπεχαράνο και τον Σκόνδρα να συμπληρώνουν την τριάδα στο κέντρο.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 24. Βύντρα Λουκάς – 29. Bahanack Patrick – 50. Asigba Mark – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι:  – 8. Guga – 16. Bejarano Danny – 45. Τσούκαλος Νικόλαος – 61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος – 77. Villalba Leonardo

Επιθετικοί: 9. Bianconi Miguel – 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 70. Deletic Milos

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΕΝΝΕ

Το δεύτερό του ματς μετά την επιστροφή του στη Λαμία θα δώσει σήμερα ο Τεννές και μάλιστα θα το δώσει κόντρα σε ομάδα του Big-4 και κόντρα σε έναν πολύπειρο προπονητή όπως είναι ο Λάζλο Μπόλονι.

Σε ένα ματς έχουν αναμετρηθεί ο Τεννές με τον Μπόλονι με τον Ρουμάνο να βγαίνει νικητής με 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού. Τώρα, τον Παναθηναϊκό, τον έχει αντιμετωπίσει ο 66χρονος προπονητής αρκετές φορές.

Η προϊστορία του Τεννέ με τον Παναθηναϊκό:

Συνολικά, ο προπονητής της Λαμίας έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε 25 αγώνες, όντας κόουτς 11 ομάδων…

Από αυτα τα 25 ματς, ο Τεννές έχει κερδίσει μόλις τα 4 ενώ 6 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι! Από την άλλη η ομάδα της Αθήνας έχει κερδίσει τον 66χρονο προπονητή 15 φορές.

Ο κόουτς των «κυανόλευκων» έχει καταφέρει να πάρει 18 βαθμούς από τους «πράσινους» ενώ τα γκολ είναι 40 κατά και 24 υπέρ των ομάδων του Τεννέ.

Η τελευταία νίκη που σημείωσε ο έμπειρος κόουτς κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν όταν βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, τη σεζόν 2017-2018 για το Κύπελλο Ελλάδος εκείνο το αξέχαστο 4-1.

Από την άλλη ο πρώτος αγώνας του Τεννέ ως προπονητής κόντρα στην ομάδα της Αθήνας ήταν το μακρινό 1995 για το πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής, όταν βρισκόταν στον πάγκο του Αθηναϊκού. Εκείνο το ματς, είχε λήξει με σκορ 0-0.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο έμπειρος προπονητής δεν σκέφτεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σίγουρα, η μία αλλαγή θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο οποίος θα πάρει θέση βασικού ενώ ίσως να έχουμε και αλλαγή τερματοφύλακα στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πάμε να δούμε λοιπόν την δική μας πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς…

Ο Θεοδωρόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι ο Ασίγκμπα, ο Βύντρα, ο Αντέτζο και ο Μπάχανακ.

Ως κλασσικό αμυντικό χαφ, παίζοντας δηλαδή μπροστά από τα σέντερ μπακ θα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, ενώ μπροστά του ως 8αρια θα είναι ο Μπεχαράνο και ο Μπουλούλης.

Το 4-1-2-3 του Τεννέ, θα δούμε στα άκρα τον Ρόμανιτς αριστερά και τον Ντέλετιτς δεξιά, με τους δύο Σέρβους να αλλάζουν θέσεις μέσα στο παιχνίδι ενώ στην κορυφή θα προτιμηθεί ο Τάσος Καραμάνος όπως όλα δείχνουν.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Λάζλο Μπόλονι ετοιμάζει αντίστοιχο σχήμα με το ματς κόντρα στον Βόλο, με μοναδική αλλαγή αυτή στα εξτρέμ.

Ο προπονητής των «πράσινων» σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Γιοάν Μολό, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο ματς με τους Θεσσαλούς.

Την 11άδα αναμένεται να συμπληρώσουν οι Διούδης, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα και Καρλίτος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button