Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

“Καραντινάτη” δυάδα στο 5.65 από την Λευκορωσία

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports, εν μέσω καραντίνας!

Επιστρέφουμε στις στοιχηματικές επάλξεις εν μέσω πανδημίας του Cοnvid-19. Και ενώ σε όλη την Ευρώπη οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες επέβαλαν (και καλά έκαναν) αναβολή επ΄αόριστον των πρωταθλημάτων, στην Λευκορωσία των 9.5 εκατομμυρίων κατοίκων ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντρ Λουκασένκο, αρνείται να επιβάλει γενική καραντίνα και προτρέπει τους πολίτες της χώρας… να πίνουν βότκα.

Η Λευκορωσία βρίσκεται ανάμεσα στην εύθραυστη Ευρωπαϊκή ένωση (όπως δείχνουν τα τελευταία γεγονότα με τα Eurogroup και το “Κορονωομόλογο”) και στην “Μητέρα Ρωσία”. Και φυσικά σαν χώρα της πρώην Σοβιετικής ένωσης δεν έχει κόψει ακόμη και σήμερα  εντελώς τον ομφάλιο λώρο με την Μόσχα. Σε αυτή την φτωχή και σε εξάρτηση χώρα από το Κρεμλίνο μια ενδεχόμενη καραντίνα θα ρίξει εντελώς το ήδη πεσμένο βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της και θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια.

Και κάπου εδώ κολλάει και το τι θα γίνει σε μια ενδεχόμενη αναβολή στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας το πιο προβεβλημένο αυτή την στιγμή πρωτάθλημα στον κόσμο. Ο Αλεξάντρ Λουκασένκο πήρε το ρίσκο να μην σταματήσει το πρωτάθλημα στην χώρα του και εμείς θα πάρουμε το ρίσκο να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με την Premier League της Λευκορωσίας αφού πήραμε μια γεύση τριών αγωνιστικών.

Δυο παιχνίδια θα μας απασχολήσουν σήμερα από το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Στις 15:00 Μίνσκ – Μπάτε Μπορίσοφ και στις 19:00 Ντινάμο Μπρέστ – Ίσλοχ, με τις Μπάτε Μπορίσοφ και Ντινάμο Μπρέστ να έρχονται από μεσοβδόμαδα παιχνίδια κυπέλλου.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις εδώ από το in2sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button