ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει να κρατήσει Ασίγκμπα ο Πετράκης!

Μπορεί τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να μην ανανεώνει με τον ΠΑΣ Λαμία, όμως η υπόθεση Μαρκ Ασίγκμπα δεν φαίνεται πως έχει τελειώσει.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Λαμία προχωράει κανονικά και κυρίως μέχρι στιγμή έχουν γίνει περισσότερες ανανεώσεις παρά μεταγραφές.

Παρόλο αυτά, ανακοινώσεις ακόμη δεν έχουμε ενώ αρκετές από τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών εξετάζονται ακόμη για το αν θα παραμείνουν, αν θα τους γίνει μείωση ή το αν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του Μαρκ Ασίγκμπα. 

Για τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή έχουμε αναφερθεί κι άλλες φορές με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για την απόκτησή του μιας και είχε βγεί προς τα έξω πως το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί με τους “κυανόλευκους”.

Υπάρχει κάτι όμως που φέρνει ίσως νέα δεδομένα… 

Οι πληροφορίες που βγαίνουν από την ομάδα, αναφέρουν πως ο 30χρονος αμυντικός υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Πετράκη, ο οποίος μάλιστα έχει στο μυαλό του να τον χρησιμοποιήσει και ως σέντερ μπακ, θέση στην οποία τον έχουμε ξαναδεί.

Αυτό φαίνεται πως περιπλέκει λίγο τα πράγματα με τον Ασίγκμπα την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να προσφέρει συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος γιά τρία χρόνια τώρα φορά και τιμά τη φανέλα της Λαμίας.

Η τελική απόφαση βέβαια για το ποιός θα μείνει και το ποιος θα φύγει από τον ΠΑΣ Λαμία ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου με τις επόμενες ημέρες να είναι κρίσιμες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button