Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Αέρας» ο Παμμωλιακός στην έδρα της Σκάρφειας

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο ο ΑΟ Σκάρφειας ηττήθηκε στην έδρα του από τον Παμμωλιακό.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο ο ΑΟ Σκάρφειας ηττήθηκε στην έδρα του από τον Παμμωλιακό.

Τέσσερα πέτυχε στην έδρα του ΑΟ Σκάρφειας ο Παμμωλιακός, έχοντας ως μεγάλο του πρωταγωνιστή τον Μερσίνι, ο οποίος βρήκε δίχτυα τρεις φορές.

Παρόλο αυτά, ο Σπαθούλας Δ., έβαλε στο 24΄μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ κάνοντας το 1-0, αλλά από το μισάωρο και μετά πήρε το όπλο του ο επιθετικός του Παμμωλιακού.

Ο Μερσίνι στο 39΄έκανε το 1-1 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 51΄έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ γράφοντας το 1-2.

Στο 70΄ο ίδιος σκόρερ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και δεν αστόχησε από τα 11 βήματα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Το 1-4 έκανε έξι λεπτά αργότερα ο Χατζίου ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 65΄και βρήκε δίχτυα στο 76΄.

Φωτογραφία αρχείου

Οι δύο συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Σκάρφειας: Κωνσταντόπουλος, Τόλιας, Σερντάρι, Αρχοντής, Σπαθούλας Μ., Σπαθούλας Ν., Τόλιας Β., Κατσούδας, Καραπιπέρης, Πασχάλης, Σπαθούλας Δ.

Παμμωλιακός: Κοράκης, Σκόρδας, Αναγνώστου, Μακρόπουλος, Φίλης, Μπουσδούκος, Λιόλιος, Παταργιάς, Τσάρας, Μερσίνι, Στουγιάννης

Διαβάστε επίσης

Back to top button