Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Άστραψε και βρόντηξε» η Θύελλα Ροδωνιάς

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο η Θύελλα Ροδωνιάς υποδέχθηκε στο «Lala Stadium» τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο η Θύελλα Ροδωνιάς υποδέχθηκε στο «Lala Stadium» τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς.

Με εφτά τέρματα φιλοδώρισε η ομάδα της Θύελλας Ροδωνιάς, τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Εύκολο απόγευμα για τη γηπεδούχο ΘΥΕΛΛΑ, η οποία απέναντι από την αδύναμη μέχρι στιγμής ομάδα της Π. Γιαννιτσούς,  επικράτησε με το ευρύ 7-0 σκορ.

Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν δυσκολίες και σημειώνοντας τρία τέρματα στο πρώτο μέρος και τέσσερα στην επανάληψη, έφτασαν στην δεύτερη εντός έδρας νίκη τους, βελτιώνοντας τη βαθμολογική τους θέση.

Τα γκολ:           

Μόλις στο 6΄ο Κωνσταντακόπουλος με αριστερό σουτ θα ανοίξει το σκορ, σημειώνοντας το 1-0.

Στο 16΄ο Γαλανός Φ. από δεξιά θα πασάρει παράλληλα στην εστία, εκεί που ο Κουμπούρας από κοντά θα κάνει το 2-0.

Στο 41΄ με αυτογκόλ του Μαλέκι  θα γίνει το 3-0.

Στο Β΄μέρος  και στο 65΄ο νεαρός Γαλανός Γιάννης θα βγάλει υπέροχη σέντρα από δεξιά και ο Κόκκοτας με καρφωτή κεφαλιά θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Κουμπούρας στο 70΄και 75΄με προσωπικές  ενέργειες, θα ανεβάσει το σκορ στο 6-0 και ο Βλάχος στο 80΄θα σημειώσει το τελικό 7-0

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της κ. Φραντζή και των βοηθών: Πουρνάρα και Χίντα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου η ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ, ανακοίνωσε την απόκτηση-επιστροφή, ενός δικού της παιδιού, του Ηλία Καλαντζή. Η ομάδα εύχεται στον ποδ/στή υγεία και καλά παιχνίδια.

Οι δύο συνθέσεις των ομάδων:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Κρέτσης Β.): Τριανταφύλλου, Ζαγγανάς Ν.(46΄Κουτσογιάννης Β.), Γεωργαλής Θ.(46΄Βλάχος), Κόκκοτας, Τσακνής, Κωνσταντακόπουλος(46΄Ζήκας Μ.), Γαλανός Φ.(46΄Γαλανός Ιω.), Κατσακιώρης Χ., Κουμπούρας, Ντζιαβίδας Γιάννης(46΄Καλαντζής), Κρέτσης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ:Παπαρούπας, Περδικάρης, Παφίλης, Τσιρίγκας, Σμύρης, Καραμέρης, Μαλέκι, , Μπρέκης, Τσιάκας, Δονούδης, Μπέλεχας

Διαβάστε επίσης

Back to top button