Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χωρίς τον Κύργια στη Λαμία ο Απόλλων!

Δείτε την αποστολή του Απόλλων Σμύρνης για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή, ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Σμύρνης στις 15:00 στο ΔΑΚΛ.

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τον Γιώργο Παράσχο να μην παίρνει μαζί του τον Μιχάλη Κύργια λόγω μικροενοχλήσεων που ένιωσε στην τελευταία προπόνηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία (Σάββατο, 14/4/2018, 15:00)  στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Χουάντερσον, Ταΐρη, Στάθη, Ζησόπουλο, Παπάζογλου, Κοντοέ, Ναδάλες, Χουάρεζ, Κονέ, Τσουκαλά, Ελμπάζ, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Ανιέτε, Μενδρινό, Ντεβέσα, Μπαρτολίνι και Κούρο. 

* Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στη σημερινή προπόνηση με τον Μιχάλη Κύργια να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button