Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σπουδαία εντός έδρας νίκη για τον Ελατειακό

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας ο Ελατειακός, υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας ο Ελατειακός, υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας.

Τη νίκη με σκορ 4-2 πανηγύρισε ο σύλλογος του Ελατειακού επί του Κηφισσού Κάτω Τιθορέας, συνεχίζοντας έτσι με νίκη το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Ο Τσέτσος μόλις στο 9΄έβαλε μπροστά στο σκορ του γηπεδούχους για να έρθει στο 32΄ο Αθανασίου να κάνει το 1-1 για τον Κηφισσό.

Λίγο πριν το ημίχρονο και στο 42΄ ο Οικονόμου έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με το 2-1 να είνα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 61΄ο Αποστολακόπουλος έφερε και πάλι το ματς στα ίσια κάνοντας το 2-2, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στο παιχνίδι, το οποίο μόλις είχε συμπληρώσει μία ώρα και είχε ήδη 4 γκολ.

Παρόλο αυτά… είχαμε κι΄άλλα τέρματα!

Δύο λεπτά μετά την ισοφάριση του Αποστολακόπουλου, ο Μπακούσης ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, έκανε το 3-2 για να έρθει να κλειδώσει το τρίποντο ο Τσέτσος και πάλι στο 70΄γράφοντας το τελικό 4-2.

Οι δύο βασικές ενδεκάδες του αγώνα:

Ελατειακός: Γκρέκας, Καλαλές, Τσιάμης, Στάθης, Μπακούσης Κ., Βούλγαρης, Καραΐσκος, Σύλλας, Τσέτσο, Παπανικολάου, Οικονόμου

Κηφισσός Κ. Τιθορέας: Τσεκούρας, Χρας,Κοντοχρήστος, Μαντάς, Αποστολακόπουλος, Σιάκας, Μουζάκης, Χόνδρος, Δημόπουλος, Λούσκας, Αθανασίου

Διαβάστε επίσης

Back to top button