Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λομπότκα… ο στόχο της Νάπολι!

Ο 24χρονος μέσος της Θέλτα Στάνισλαβ Λομπότκα είναι ο πρώτος στόχος της Νάπολι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η Νάπολι για μια ακόμη σεζόν διεκδικεί τη Serie A, όμως οι «παρτονοπεί» γνωρίζουν ότι για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν μέχρι τέλους τη Γιουβέντους, χρειάζονται ενίσχυση. Έτσι, ήδη έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Κάρλο Αντσελότι φέρεται να έχει εντοπίσει ανάγκη για την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή με έναν αμυντικό χαφ – «πλέι μέικερ», ουσιαστικά δηλαδή έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του το καλοκαίρι ο Ζορζίνιο πηγαίνοντας στην Τσέλσι. Ο στόχος έχει βρεθεί και είναι ο Στάνισλαβ Λομπότκα.

Ο 24χρονος Σλοβάκος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσαίας γραμμής της Θέλτα από το καλοκαίρι του 2017, οπότε και μετακόμισε στην Ισπανία από τη Δανία, όπου προηγουμένως φορούσε τη φανέλα της Νόρτζελαντ. Εξάλλου, πρόκειται και για συμπαίκτη του αρχηγού της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ στην Εθνική Σλοβακίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button