ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χατζηστραβός: “Πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε / Να κερδίσω τον Τεννέ! “

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ζήσης Χατζηστραβός παραμονές της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό….

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ζήσης Χατζηστραβός παραμονές της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό….

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας που ανήκει στον ΠΑΟΚ δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα θα ανακάμψει ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να κερδίσει τον Μπάμπη Τεννέ.

Επίσης, μίλησε για τον άλλοτε προπονητή του στην Κ-19 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου μετά την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα για την Παλμέιρας.

Μεταξύ άλλων, ο Ζήσης Χατζηστραβός δήλωσε:

Για τη Λάμια: «Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε. Ελπίζω αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ξέρω τον κόουτς από τις ακαδημίες, συνεργαστήκαμε για 4 χρόνια. Ελπίζω να τα πάει καλά όπως στις ακαδημίες. Ζητάει πάθος ένταση να παλεύεις για την ομάδα, δεν τον ενδιαφέρει τόσο αν γίνουν κάποια λάθη τακτικά αλλά να παλεύεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο πριν φύγει ο ΠΑΟΚ για προετοιμασία στην Πορταριά και δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω ως τεχνικό».

Για το σύστημα που προτιμά ο Πάμπλο Γκαρσία: «Δοκίμασε κάποια πράγματα στην αρχή αλλά πλέον προτιμά το 4-3-3».

Για το αν θα έχουν ευκαιρίες για την πρώτη ομάδα τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Το καλό είναι ότι γνωρίζει τα παιδιά των ακαδημιών. Εμείς πρέπει να τους αποδείξουμε ότι αξίζουμε να αγωνιστούμε στον ΠΑΟΚ είναι άλλο το επίπεδο και πρέπει να δείχνεις καθημερινά ότι αξίζεις να είσαι εκεί».

Πως είναι εντός και εκτός γηπέδου: «Ως άνθρωπος είναι, ήρεμος δεν είναι όπως ήταν στο γήπεδο. Κάποιες φορές ανέβαζε τους τόνους σε λογικά πλαίσια όπως κάνει ένας προπονητής».

Ποια ήταν η ατάκα του: «Μας έλεγε να παίζουμε με κάρδια και με το μαχαίρι στα δόντια».

Για το αν θα δώσει πνεύμα μαχητή στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι αυτό θα προσπαθήσει να περάσει στους παίκτες του, όπως ήταν και αυτός. Θέλει να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να παίζουν για την ομάδα».

Για τον στόχο του: «Δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Όσο περνάν οι αγώνες θέλω να γίνομαι καλύτερος και ελπίζω να κερδίσω και τον νέο προπονητή».

Διαβάστε επίσης

Back to top button