Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κανονικά στην Α΄Φθιώτιδας το Νέο Κρίκελλο / Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Τσαπραζλή

Τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Νέου Κρικέλλου, ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η διοίκηση της ομάδας.

Τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Νέου Κρικέλλου, ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η διοίκηση της ομάδας.

Συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας το Νέο Κρίκελλο, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη γενική συνεδρίαση της ομάδας την Κυριακή 1/11.

Επίσης, κανονικά συνεχίζει στην ομάδα ο προπονητής Κώστας Τσαπραζλής, καθώς η υποβληθείσα παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή.

Τέλος, το Νέο Κρίκελλο έστειλε το δικό του μήνυμα προς αυτούς που θέλουν να «παίξουν» με την ομάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του πως «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Νέου Κρικέλλου μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό αποφάσισε ομόφωνα στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Νοεμβρίου, τα παρακάτω:

1/ Να μην γίνει αποδεκτή η υποβληθείσα παραίτηση του προπονητή της ομάδος μας Κώστα Τσαπραζλή.

2/ Να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, σεβόμενη ως Διοίκηση την ιστορία του συλλόγου, ακόμα και αν αγωνίζεται σε κάθε αγώνα εναντίον 14 αντιπάλων.

3/ Να στείλει μήνυμα σε όποιον νομίζει ότι μπορεί να ¨παίζει¨ με το Νέο Κρίκελλο, ότι σύντομα θα το βρει μπροστά του, θα καταλάβει δε, ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και ο ¨νοών νοείτω¨.

Διαβάστε επίσης

Back to top button