Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη με ανατροπή για το Καινούριο

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο ο Αετός Μενδενίτσας υποδέχθηκε στο γήπεδο του Μώλου το Καινούργιο.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο ο Αετός Μενδενίτσας υποδέχθηκε στο γήπεδο του Μώλου το Καινούργιο.

Με σκορ 1-2 η ομάδα του ΑΟ Κανούργιου πήρε τη νίκη στην έδρα του Αετού Μενδενίτσας, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς έπειτα από 6 αναμετρήσεις, ενώ οι γηπεδούχοι ψάχνουν τρόπο να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας όπου και βρίσκονται με 1 πόντο.

Μάλιστα, στο χθεσινό ματς έφτασαν κοντά στο να καταφέρουν το κάτω παραπάνω, όμως δεν τους «έκατσε» το ματς. Ο Αετός προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Φαφούτη Π., στο 17΄και κατάφερε να κρατήσει το 1-0 υπέρ του έως και το 28΄όπου ο Τσάνα σκόραρε και έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Τέσσερα λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Ξυδιάς σημείωσε το γκολ της νίκης για το Καινούργιο με το 1-2 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι δύο συνθέσεις των ομάδων:

Αετός Μενδενίτσας: Παπακώστας, Ακρίβος, Τετριμίδας, Παναγιωτόπουλος, Καραΐσκος, Φαφούτης Π., Κουτσοσίμος, Καντζήνος, Αστέρης, Γεωργίου, Μαγκλάρας

Καινούργιο: Τσιτίνης Σ-Κ., Τσιτίνης Δ, Σουλοβάρι Ο., Ξύδιας Ν., Αποστολόπουλος, Βασιλείου, Ξυδιάς Δ., Γελαμέρης, Φακίρης, Μπήτας,Τσάνα

Διαβάστε επίσης

Back to top button