Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κερδίζει πόντους το «Αθανάσιος Διάκος» για το Άρης – ΑΕΚ

Το επικρατέστερο γήπεδο για να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ είναι το γήπεδο του ΠΑΣ Λαμία, το «Αθανάσιος Διάκος».

Το επικρατέστερο γήπεδο για να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ είναι το γήπεδο του ΠΑΣ Λαμία, το «Αθανάσιος Διάκος».

Το Δημοτικό στάδιο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας είναι, με βάση τα τωρινά δεδομένα, το επικρατέστερο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ

Μετά τις τελευταίες Κυβερνητικές αποφάσεις που αφορούν την αντιμετώπιση της διασποράς του Κορωνοϊού, το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει στη Θεσσαλονίκη και τη «φυσική» έδρα του Άρη, το γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα εγκεκριμένα γήπεδα, ως εναλλακτικές λύσεις φιλοξενίας του εν λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, το στάδιο της Λαμίας είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο.

Απομένει πλέον και η τυπική έγκριση της διοργανώτριας αρχής για τον ορισμό του συγκεκριμένου γηπέδου.

Από την πλευρά της Πολιτείας δόθηκε πάντως το “πράσινο” φως στις ομάδες της Θεσσαλονίκης προκειμένου να μετακινούνται από πόλη σε πόλη έτσι ώστε να λαμβάνουν μέρος στα ματς των επιτρεπόμενων διοργανώσεων.

Αναλυτικά η σχετική οδηγία:

3. Περιοχές επιπέδου Γ – Συναγερμού:

* ΑΝΑΣΤΟΛΗ κάθε αθλητικής δραστηριότητας.
* Εξαιρούνται της αναστολής:

o οι προπονήσεις των ομάδων Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου (Super League 1) και της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (Basket League)

o οι ευρωπαϊκοί αγώνες (Champions League, Europa League, Euroleague, BCL) σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των UEFA, FIBA, Euroleague.

* Επιτρέπεται ατομική άσκηση ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή)

* Επιτρέπονται οι μετακινήσεις από τις περιοχές επιπέδου Γ προς άλλες περιοχές, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, για τις εξής περιπτώσεις:

– ομάδες Super League 1, Basket League

– διεθνείς αθλητές/ προπονητές/ διαιτητές, έχοντας απαραίτητα βεβαίωση της οικείας ομοσπονδίας/ διοργανώτριας αρχής και μετά από σχετική ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

* Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας οι αθλητές/αθλούμενοι, κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button