Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κλειδώνει» στο «Αθανάσιος Διάκος» το Άρης – ΑΕΚ

Η SuperLeague 1 στέλνει τον Άρη και την ΑΕΚ να αγωνιστούν στην έδρα του ΠΑΣ Λαμία και σήμερα αναμένεται η τελική απόφαση.

Η SuperLeague 1 στέλνει τον Άρη και την ΑΕΚ να αγωνιστούν στην έδρα του ΠΑΣ Λαμία και σήμερα αναμένεται η τελική απόφαση.

Η διοργανώτρια στέλνει πιθανότατα το ματς του Άρη με την ΑΕΚ στη Λαμία. Εμμένει για Βικελίδης η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα όπως όλα δείχνουν θα λάβει τέλος το σήριαλ του τόπου διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Άρης επιμένει στην άποψη ότι το παιχνίδι πρέπει να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τη στιγμή που στην πόλη αύριο διεξάγεται το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν με το ίδιο ακριβώς υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ έχει δοθεί άδεια να συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις αλλά και τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρούν ότι όλο αυτό που γίνεται είναι βούτυρο στο ψωμί της ΑΕΚ που είναι αυτή που δεν θα έλεγε και όχι σε μια πιθανή αναβολή αφού έχει δύσκολο και μακρινό ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ουκρανία ενώ παράλληλα δημιουργεί συνθήκες ανισονομίας στο πρωτάθλημα.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι το παιχνίδι να γίνει στη Λαμία ή να αναβληθεί και να διεξαχθεί αργότερα στην έδρα των κιτρινόμαυρων. Την τελική απόφαση θα την πάρει η Λίγκα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button