Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μεγάλες αποδόσεις στο Champions League!

Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης παραμένουν στο… κάδρο για την δεύτερη ημέρα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League στο πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο.

Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης παραμένουν στο… κάδρο για την δεύτερη ημέρα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League στο πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο. Οι πρώτες δύο αναμετρήσεις που παίρνουν την σκυτάλη από τα ματς της Τρίτης είναι το Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Λάτσιο και Μπασακσεχίρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη Ρωσία, η Λάτσιο, που πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή προ ολίγων ημερών στη Serie A επί της Τορίνο, παίρνοντας τη νίκη στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Απέναντι της η Ζενίτ, η οποία μετά τις ήττες από την Κλαμπ Μπριζ και την Ντόρτμουντ για το Champions League και την Ρούμπιν Καζάν για το πρωτάθλημα, επέστρεψε στις νίκες με το τρίποντο στην έδρα της Χίμκι για την Premier League Ρωσίας.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από δύο επιβλητικές νίκες και την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα θέλει το απόλυτο κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Οι «κόκκινοι διάβολοι», για τον όγδοο όμιλο πέρασαν από το γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα, ενώ συνέτριψαν 5-0 την Λειψία στο «Old Trafford»! Η τουρκική ομάδα φιλοδοξεί με την σειρά της να μαζέψει τους πρώτους της βαθμούς, μετά τις αποτυχίες με Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν.

Για περισσότερα στο Champions League, Sportingbet!

Έξι ματς στις 22:00 για να ολοκληρωθεί η τρίτη αγωνιστική του Champions League. Στο «Estadio Ramón Sánchez Pizjuán», η Σεβίλλη θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητό της. Η ισοπαλία στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, έδωσε τη θέση στο εντός έδρας τρίποντο επί της Ρεν. Οι Ρώσοι, με την σειρά τους, αφού ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα των Γάλλων, καλούνται να δείξουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, μετά τη συντριβή με 4-0 από την Τσέλσι στο γήπεδο τους. Επίσης για τον 5ο όμιλο, η Τσέλσι που έχει τέσσερις βαθμούς υποδέχεται στο «Stamford Bridge» την Ρεν. Αξιοσημείωτο για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, η ισορροπία στην αμυντική γραμμή, αφού με τον Μεντί κάτω από τα δοκάρια, η εστία παραμένει απαραβίαστη για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια!

Στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ, που δεν έχει νικήσει μετά το διπλό επί της Ζενίτ σε καμία διοργάνωση, θέλει επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στη Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί κατά σειρά έκαμψαν την αντίσταση των Σάλκε, Ζενίτ και Μπίλεφελντ σε Γερμανία κι Ευρώπη, έπειτα από την ήττα από την Λάτσιο στη Ρώμη.

«Αντίδοτο» στις κακές εμφανίσεις της La Liga φαίνεται πως ψάχνει η Μπαρτσελόνα στο Champions League, που θέλει να πανηγυρίσει εντός έδρας κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου, η οποία μετράει έναν βαθμό στους ομίλους. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γιουβέντους θέλει νίκη στην έδρα της Φερεντσβάρος, μετά το… στραπάτσο στο γήπεδο της από την Μπαρτσελόνα. Τέλος, η Λειψία αντιμετωπίζει εντός έδρας την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι γηπεδούχοι, μετά το «βαρύ» 5-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ήττα από την Γκλάντμπαχ για το γερμανικό πρωτάθλημα, ψάχνουν αντίδραση. Τρεις νίκες στη σειρά για τους Γάλλους σε ευρωπαϊκές κι εγχώριες διοργανώσεις και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ!

Δείτε το κορυφαίο sportingbet casino online στην Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Back to top button