Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παράπονα από Καρυπίδη σε Χαρδαλιά / Παραμένει φαβορί το «Αθανάσιος Διάκος»

Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία των δυο ανδρών. Παραμένει φαβορί το γήπεδο του ΠΑΣ Λαμία, για το Άρης - ΑΕΚ.

Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία των δυο ανδρών. Παραμένει φαβορί το γήπεδο του ΠΑΣ Λαμία, για το Άρης – ΑΕΚ.

Tηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Χαρδαλιά είχε σήμερα ο Θόδωρος Καρυπίδης με αφορμή όσα συμβαίνουν με την διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη είπε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ότι είναι άδικο να μη γίνει το ματς στη φυσική έδρα του Άρη από τη στιγμή που τηρείται στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο και την ίδια στιγμή στην πόλη αύριο διεξάγεται κανονικά παιχνίδι. Ο Χαρδαλιάς από την μεριά του μετέφερε στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι δεν αποφασίζει αυτός για την τύχη του αγώνα και ότι είναι απόφαση της κυβέρνησης έπειτα από εισήγηση των λοιμοξιολόγων και ότι όλοι πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία αυτές τις στιγμές.

Πλέον το μπαλάκι περνάει στα χέρια της λίγκας που θα αποφασίσει με επικρατέστερο σενάριο τη Λαμία όπως έχουμε ήδη γράψει. Αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο αναβολής δεν φαίνεται να είναι στο τραπέζι γιατί δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες, παρότι θα εξυπηρετούσε την ΑΕΚ που έχει μακρινό ταξίδι, κούραση και πιθανόν και τον προπονητή της με covid.

Πάντως, ακόμη και αν τελικά η λίγκα αποφασίσει σήμερα το παιχνίδι να γίνει στη Λαμία, ξέχωρα από την αδικία που συνιστά για τον Άρη που θα κληθεί να δώσει και δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι, και μάλιστα ντέρμπι, σε ουδέτερο γήπεδο, οι κιτρινόμαυροι θωρούν ότι ακόμη και έτσι με… ξεσπίτωμα, το μομέντουμ αυτή τη στιγμή είναι μαζί τους, η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, περισσότερες επιλογές πλέον για τον προπονητή συν την κούραση που λογικά θα βγάλει η ΑΕΚ από τα σερί ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button