Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φώσκολος: «Χαρά μας να φιλοξενήσουμε το Άρης-ΑΕΚ»

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων, Πάνος Φώσκολος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον ορισμό του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Φθιώτιδα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων, Πάνος Φώσκολος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον ορισμό του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Φθιώτιδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση της πανδημίας στη Λαμία και τη Φθιώτιδα:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής στη Λαμία πάμε καλά. Συμπάσχουμε μαζί σας. Η κατάσταση στην περιφέρεια είναι καλύτερη. Βλέπουμε όμως τι έρχεται. Με το που κλείνει ο καιρός ο ιός είναι ακόμη πιο επικίνδυνος. Στη Λαμία και τη Φθιώτιδα τα κρούσματα είναι μετρημένα στα δάχτυλα των δύο χεριών. Είναι σε χαμηλό επίπεδο. Είμαστε σε εγρήγορση, αλλά ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα και πρέπει να κάνουμε πολύ υπομονή με προσοχή».

Για το αν ήταν σωστή επιλογή της Super League να ορίσει στη Λαμία τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ:

«Είναι αλήθεια ότι η πόλη μας προσφέρεται για κάθε είδους διοργάνωση και από πλευράς αποστάσεων και από την ελεγχόμενη κατάσταση του κορωνοϊού. Μόλις πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη διαδικασία μετονομασίας του ΔΑΚ Λαμίας σε «Αθανάσιος Διάκος» και θέλουμε σε κάθε ευκαιρία η ιστορική αυτή ονομασία να ακούγεται. Σ’ ότι αφορά στο γήπεδο είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αυτό οφείλεται και στην ΠΑΕ Λαμία που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και από τους συνεργάτες μας που παρακολουθούν τη συντήρηση του γηπέδου. Είναι χαρά μας να είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε και αυτόν τον αγώνα».

Για το αν υπήρξε επαφή του ιδίου με την ΠΑΕ Άρης:

«Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μας, αλλά και μέσω της ΠΑΕ Λαμία ότι ζητήθηκε βοήθεια για τα γραφειοκρατικά, το παραχωρητήριο και τις τυπικές διαδικασίες. Σπεύδουμε να κάνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες. Δεν είχα άμεση επαφή, αλλά κάνουμε ότι χρειάζεται για να εξυπηρετήσουμε την κατάσταση».

Για το αν το γήπεδο συντηρείται από τον Δήμο Λαμιέων ή την ΠΑΕ Λαμία:

«Έχει παραχωρηθεί στην ΠΑΕ Λαμία με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η ΠΑΕ έχει τις δαπάνες και την ευθύνη. Προσπαθούμε βεβαίως σε συνεργασία να συμβάλλουμε στη συντήρηση και τις δαπάνες και να βοηθάμε».

Για το αν η παρουσία της Λαμίας στη Super League έχει δώσει άλλον «αέρα» στην πόλη:

«Υπήρχε η δίψα εδώ και χρόνια η ομάδα να εκπροσωπηθεί σε ανώτατο επίπεδο. Έχει γίνει αυτό χάρη στον μεγαλομέτοχο, Πανουργιά Παπαϊωάννου, και τους συνεργάτες του. Η χαρά είναι πως η Λαμία δεν είναι ομάδα… ασανσέρ. Έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην κατηγορία επάξια και είναι σταθερή στην ομάδα. Ως προς την παρουσία του κόσμου, δεν ήταν ως τώρα αυτή που θα περιμέναμε όλοι. Το προϊόν του ποδοσφαίρου θέλουμε να βελτιωθεί για να γίνει πιο ελκυστικό».

πηγή: Metrosport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button