ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γκοτζαμανίδης: “Η Λαμία καίγεται για βαθμούς” / Μαϊδάνος: “Κρύβει παγίδες το ματς της Κυριακής”

Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ κλήθηκαν να σχολιάσουν τη "μάχη" της προσεχούς Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία.

Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ κλήθηκαν να σχολιάσουν τη “μάχη” της προσεχούς Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε τι δήλωσαν:

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας και παρουσία δυο δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού κόντρα στη Λαμία.

Οι ποδοσφαιριστές που παρευρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και συγκεκριμένα στην αίθουσα τύπου ήταν ο νεαρός πολλά υποσχόμενος κεντρικός αμυντικός Νίκος Γκοτζαμανίδης και ο φέρελπις αριστερός οπισθοφύλακας Γιώργος Μαϊδανός .

Νίκος Γκοτζαμανίδης

« Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι σε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ με τέτοια ιστορία. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο από τον πρόεδρο και τον προπονητή μέχρι και τον καθένα που έχει ενασχόληση με την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα από τις προπονήσεις και προσωπικά προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά για να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω.Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Λαμία δεν πιστεύω πως είναι εύκολο γιατί φέτος όλες οι ομάδες είναι αγωνιστικές ποσό μάλλον μια ομάδα σαν την Λαμία που καίγεται για βαθμούς.Παρόλα αυτά αν αποτυπώσουμε στο γήπεδο την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις τότε πιστεύω πως η νίκη θα έρθει.»

Γιώργος Μαϊδανός

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα αν και στα περισσότερα παιχνίδια θεωρώ ότι τα τελικά αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχουμε αρκετά καλή ψυχολογία μετά την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με την Λαμία κρύβει αρκετές παγίδες αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεμα που θελουμε.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button