Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Εθνική Ελπίδων ο Πινακάς

Στις κλήσεις του Γιάννη Γκούμα βρίσκεται ο ταλαντούχος επιθετικός της ΑΕΛ, Δημήτρης Πινακάς, που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στις κλήσεις του Γιάννη Γκούμα βρίσκεται ο ταλαντούχος επιθετικός της ΑΕΛ, Δημήτρης Πινακάς, που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “βυσσινί”:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κλήση του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Πινακά στην Εθνική Ελλάδος Ελπίδων U-21 για τους αγώνες με αντιπάλους την Τσεχία στις 13/11 και τη Σκωτία στις 17/11.

Ο ποδοσφαιριστής μας μετά τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία, τη Δευτέρα το πρωί θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Η κλήση του Δημήτρη Πινακά στην Εθνική Ελπίδων της χώρας μας αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη επιβράβευση των εμφανίσεων του στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές και ουσιώδεις εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button