Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Έσπερος Λαμίας: Ανέστειλε την λειτουργία όλων των τμημάτων του

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την αναστολή όλων των τμημάτων του μέχρι το τέλος του lockdown γνωστοποίησε ο Έσπερος Λαμίας.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την αναστολή όλων των τμημάτων του μέχρι το τέλος του lockdown γνωστοποίησε ο Έσπερος Λαμίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί/ες, φίλοι/ες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης(basketball).

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης περί περιορισμού της διασποράς του κορονοιου COVID-19,προβλέπονται νέα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και στον αθλητισμό.

Ως εκ τούτων επιβάλλεται η αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων στα αγωνιστικά πρωταθλήματα καθώς και των προπονήσεων όλων των τμημάτων μας .

Η επιβολή παύσης λειτουργίας των αθλητικών κλειστών εγκαταστάσεων, αναστέλλει ΟΛΕΣ τις δραστηριότητες των τμημάτων μας του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ , ήτοι:

1.των ΓΥΝΑΙΚΩΝ με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

2.των ΑΝΔΡΩΝ με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β ΈΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

3.των ΕΦΗΒΙΚΩΝ,ΠΑΙΔΙΚΩΝ ,ΝΕΑΝΙΔΩΝ,ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που συμμετέχουν στα περιφερειακά πρωταθλήματα Στερεάς Ελλάδας της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. και

4. των υποδομών μικρών παιδιών αγοριών και κοριτσιών των αναπτυξιακών ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.

Ενημερώνουμε επί πλέον ότι ο σύλλογος μας λειτουργώντας μέχρι σήμερα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. και της Ε.Ο.Κ. τήρησε με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλοι οι συμμετέχοντες στις αθλητικές δραστηριότητες του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΔΕΝ αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα υγειονομικού ενδιαφέροντος περί της πανδημίας.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η απόφαση της κυβέρνησης, θα λήξη ως ορίζεται στις 30 Νοεμβρίου 2020 και θα επανέλθουμε στην ομαλή αθλητική λειτουργία ΟΛΩΝ των τμημάτων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί τα γεγονότα και θα ενημερώνει με επίσημες ανακοινώσεις, για κάθε νέα εξέλιξη που θα αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button