ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η αποστολή της ΑΕΛ για την αυριανή «μάχη» με τον ΠΑΣ Λαμία

Δείτε ποιους ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο Μιχάλης Γρηγορίου, για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε ποιους ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο Μιχάλης Γρηγορίου, για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Λαμία.

Με τους Νίκολα Τρούγιτς και Αντνάν Σεσέροβιτς στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει την Λαμία την Κυριακή (8/11 15:00) η Λάρισα.

Να πετύχει την δεύτερη της νίκη και παράλληλα την πρώτη στην έδρα της φιλοδοξεί στο εντός έδρας παιχνίδι, της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στην Λαμία η Λάρισα.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία ολοκλήρωσε το Σάββατο (7/11) την προετοιμασία της, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αγωνιστεί σε αυτή χωρίς τον τραυματία εδώ και καιρό Αλί Γκαζάλ.

Αντίθετα σε αυτή για πρώτη φορά, μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε ο Νίκολα Τρούγιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του όπως και οι Κοτσιανούλης, Δάκτυλας για δεύτερό σερί ματς έπειτα από αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και ο Σεσέροβιτς που είχε μείνει εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή της «Βασίλισσας του Κάμπου», για το συγκεκριμένο ματς, αυτή αποτελείται από τους: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδη, Μούζεκ, Μπέρτο, Γρηγορόπουλο, Μαϊδανό, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιά, Δάκτυλα, Πλατέλλα, Γιουνές, Ντουρμισάι, Τρούγιτς, Πινακά και Κοτσιανούλη

Διαβάστε επίσης

Back to top button