Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέταξε μπουκάλι ο Μακέντα μετά την αλλαγή του!

Σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε ο Φεντερίκο Μακέντα κατά την αλλαγή του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, πετώντας μέχρι και μπουκάλι. Για δεύτερο σερί ματς ο Φεντερίκο Μακέντα δεν είχε καλή απόδοση. Στο ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, έγινε ξανά αλλαγή από τον Λάζλο Μπόλονι (στο 61'), δίνοντας τη θέση του στον Καμπετσή και κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο ο τρομερός εκνευρισμός του ήταν εμφανέστατος. Ο Ιταλός δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή του ενώ λίγο μετά πέταξε και το μπουκάλι με το νερό που του έδωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από τον πάγκο. Δείτε το περιστατικό...

Σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε ο Φεντερίκο Μακέντα κατά την αλλαγή του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, πετώντας μέχρι και μπουκάλι.

Για δεύτερο σερί ματς ο Φεντερίκο Μακέντα δεν είχε καλή απόδοση.

Στο ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, έγινε ξανά αλλαγή από τον Λάζλο Μπόλονι (στο 61′), δίνοντας τη θέση του στον Καμπετσή και κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο ο τρομερός εκνευρισμός του ήταν εμφανέστατος.

Ο Ιταλός δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή του ενώ λίγο μετά πέταξε και το μπουκάλι με το νερό που του έδωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από τον πάγκο.

Δείτε το περιστατικό…

Διαβάστε επίσης

Back to top button