Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός τόπου και χρόνου ο Παράσχος: «Οι διαιτησίες είναι χειρότερες από τα προηγούμενα χρόνια»

Σε μια σεζόν που η τεχνολογία έχει ελαχιστοποιήσει τα λάθη, ο Γιώργος Παράσχος φάνηκε εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Παπαπέτρου καταλόγισε σωστά δυο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και... στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε με ακατανόητο τρόπο συγκρίνοντας τις διαιτησίες με το βρωμερό και τρισάθλιο παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε μια σεζόν που η τεχνολογία έχει ελαχιστοποιήσει τα λάθη, ο Γιώργος Παράσχος φάνηκε εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Παπαπέτρου καταλόγισε σωστά δυο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και… στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε με ακατανόητο τρόπο συγκρίνοντας τις διαιτησίες με το βρωμερό και τρισάθλιο παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια όταν ακούει κάποιος 3-1 νομίζει ότι ήρθε εύκολα. Αν θα έπρεπε να έρθει κάποιο αποτέλεσμα πιστεύω ότι αυτό είναι η ισοπαλία. Οι παίκτες δώσανε την ψυχή τους, δεν χρειάζεται να γυρίζουμε στα παλιά υποτίθεται λύθηκαν τα προβλήματα με το VAR αλλά δυστυχώς παραμένουν και είναι και χειρότερα. Με τον τρόπο και το πάθος που παίζει αυτή η ομάδα τα αποτελέσματα θα έρθουν».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button