Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καρμιώτισσα: “Απευθυνόμαστε στους φίλους του Απόλλωνα με τη θερμή παράκληση…”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Καρμιώτισσα για το θέμα που προέκυψε με τον πανηγυρισμό του Ίσμα Σασί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τονίζει στους φίλους των "γαλάζιων" να σεβαστούν την εξήγηση και ειλικρινή απολογία του ποδοσφαιριστή.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Καρμιώτισσα για το θέμα που προέκυψε με τον πανηγυρισμό του Ίσμα Σασί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τονίζει στους φίλους των “γαλάζιων” να σεβαστούν την εξήγηση και ειλικρινή απολογία του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση:

Αναφορικά με το σημερινό θέμα που έχει προκύψει μέσα από αναρτήσεις στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ΜΚΔ) σχετικά με τον ποδοσφαιριστή μας Ismail Sassi, το Δ.Σ. του Σωματείου μας επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο συσχετισμός της κίνησης πανηγυρισμού του ποδοσφαιριστή μας, με την φασιστική Τουρκική οργάνωση των “Γκρίζων Λύκων”, είναι εντελώς λανθασμένος και άστοχος και αδικεί κατάφορα ένα σωστό και τίμιο επαγγελματία σαν τον Ismail Sassi. Ένα άνθρωπο που σέβεται στο μέγιστο βαθμό το Σωματείο που τον εργοδοτεί, τους συμπαίκτες και προπονητές του, καθώς επίσης τους θεσμούς και την ιστορία του τόπου μας.

Ο πρότερος βίος και η σεμνότητα που τον διακρίνει σε όλες τις ομάδες που έχει μέχρι τώρα αγωνιστεί (ΑΕΛ, Οθέλλος, ΑΕΖ, ΟΦΗ, Καρμιώτισσα), αποδεικνύει πέρα πάσης αμφιβολίας ότι η καθολική εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του δεν είναι καθόλου τυχαία.

Όσον αφορά τις εμπεριστατωμένες εξηγήσεις που ο ίδιος έχει κοινοποιήσει στα ΜΚΔ, καθώς και την απολογία του για την τυχόν αναστάτωση που έχει προκληθεί, είναι πασιφανές ότι η συσχέτιση του με τους “Γκρίζους Λύκους” είναι εντελώς αβάσιμη και αδίκως στοχοποιείται.

Απευθύνουμε ταυτόχρονα έκκληση προς όλους τους φίλους που έχουν ασχοληθεί με το θέμα, όπως ανατρέξουν στην ιστορική και αγωνιστική πορεία του Σωματείου μας – ιδρύθηκε το 1979 στο προσφυγικό συνοικισμό Πάνω Πολεμιδιών – μέσα από την οποία μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα σ’ όλα γενικά τα θέματα που αφορούν τους αγώνες και την πάλη μας ενάντια στη Τουρκική κατοχή και όχι μόνο.

Τελειώνοντας απευθυνόμαστε στους φίλους φιλάθλους του συμπολίτη Απόλλωνα, με την θερμή παράκληση όπως σεβαστούν την εξήγηση και ειλικρινή απολογία του ποδοσφαιριστή μας για την τυχόν αναστάτωση και παρεξήγηση που έχει προκληθεί, συμβάλλοντας στη διατήρηση και περαιτέρω ενίσχυση των διαχρονικά άριστων και αγαστών σχέσεων μεταξύ των δύο Σωματείων.

πηγή: kerkida.net

Διαβάστε επίσης

Back to top button